Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Malaysian Cyber Conference

 

Berminat untuk menghadiri majlis bersama kami ? Jom sertai dalam majlis ” Malaysian Cyber Conference ” ( MCC ) pada 28 april 2012 di Ipoh . Yuran pendaftaran RM 50 seorang dan tempat adalah TERHAD ! . Pelbagai aktiviti menanti anda seperti penerangan dan keselamatan mengenai dunia siber . Maklumat lanjut akan anda perolehi selepas anda membuat pembayaran kepada kami . Semua orang boleh menyertainya . Maklumat lanjut emailkan ke support@df.my ..

Cara pembayaran :

CIMB : Muhd Auzan Bin Azmi
020501 – 3475 – 4527

Sila scan slip pembayaran dan emailkan ke Support@df.my besertakan maklumat peribadi anda seperti :

Nama Penuh:
IC :
No Tel 1 :
No Tel 2 :
Alamat :
Status : Pekerjaan / Study

** Tarik tutup pembayaran : 21 April 2012

#kami boleh ambil anda di Stesyen Bas Medan Gopeng , Medan Kid dan Stesen Keretaapi jika anda menaiki kenderaan awam

MyDefacer Kena HACK !

Image Assalamualikum kepada semua penyokong MyDragonforce . Mungkin ada yang tertanya di mana MyDefacer.tk yang asal kan ?? HAHA sebenarnya itu semua troll jea . Kami bukan di HACK tetapi kami telah menukarkan domain kami dari mydefacer.tk kepada http://mydefacer.df.my/ . Jadi Kepada semua pembaca mydefacer , kini anda boleh mengakses ke laman MyDefacer melalui domain baru kami itu .. Ini adalah salah satu pembaharuan yang dilakukan oleh pihak MyDF Network ..

Kepada semua penyokong MyDefacer , sila ke http://mydefacer.df.my/ untuk mendapatkan informasi yang terkini seperti biasa .. Terima Kasih atas sokongan anda ..

Danny Phantom meroyan tak tentu pasal

Quote from PHC

Mengapa CyberSecurity Malaysia dijadikan sasaran ?
“Kerana CyberSecurity Malaysia tidak melakukan sebarang tindakan walaupun banyak perkara-perkara yang boleh menjejaskan akidah umat Islam di internet. Selamatkah internet jika begitu ?..

kenyataan paling LOLSEC daripada geng

paling bagang.. abistu ko pg spam pic lucah tu bagus sgt ka?? ni dok pung pang pung pang..

kami p wujudkan Dragonforce ni sbb nk kumpulkan Belia malaysia dan nk bgtau bertapa pengtingnya keselamatan dalam talian. ingin menjadi cyber tester..

bukan nk jadi SAMSENG CYBER..

lg satu kenyataan bingai dari geng danny phantom

Buktinya, Dragon Force yang kononnya tidak mahu menjadi pengkhianat negara di dalam kenyataan mereka itu pernah disiarkan di akhbar Kosmo! kerana menggodam laman web kerajaan atas alasan mahukan kebebasan berinternet.

Ops Cyber Security di jalankan untuk membuka mata pihak-pihak yang berwajib sepertimana Dragon Force melakukan aktiviti penggodaman terhadap laman kerajaan kerana memprotes kerajaan menghalang kebebasan berinternet.

woi.. kami p attack dlu sbb inginkan KEBEBASAN internet.. bukan untuk kami ja. tapi utk SELURUH MALAYSIA! dah lah rakyat malaysia ni miskin.. minyak naik seposen dan kecoh.. mana mampu beli windows rega rm200, anti virus RM99, adobe photoshop rega beribu2.. boleh pg check 1 malaysia ni, berapa ketul je org beli windows ori..

nah jom masuk group sini kalo mau cakap byk —> https://www.facebook.com/groups/gaduh/

 

nah ni link blog  http://www.phantomcrews.com/.. mls nk amik screen shot..

-wak-

Dragonforce Tidak Campur Tangan

Assalamualaikum kepada semua penyokong Dragonforce Malaysia. Untuk makluman anda semua , Dragonforce Malaysia tidak campur tangan dalam misi untuk melumpuhkan page CyberSecurity Malaysia . Ini adalah satu tindakan yang kurang bijak untuk rakyat Malaysia sendiri melumpuhkan / menentang kerajaan Malaysia . Cara memuatnaik gambar tidak senonoh ke dalam page CSM dan membuat satu laporan kepada pihak FB adalah perkara yang tidak sepatutnya dilakukan oleh rakyat Malaysia . Kita mempunyai peribadi yang mulia dan mempunyai agama yang suci , mengapa kita harus berbuat sedemikian ??

Jika di malaysia ini tiada mereka , jadi di mana aduan seharusnya dilakukan jika terdapat jenayah siber di Malaysia ini . CSM berperanan untuk menjaga keselamatan siber Malaysia dan mereka bertindak mengikut maklumat yang mereka perolehi dan bertindak dengan mamatuhi syarat-syarat CSM itu sendiri .

Kita tidak boleh memandang remeh kepada CSM di sebabkan kelemahan mereka , tetapi kita seharusnya menyokong CSM  dengan tujuan memberi kepercayaan kepada mereka untuk menutup kelemahan mereka . CSM kita hebat !!! Jadi sokonglah kerajaan yang sedang membangun ini untuk terus membangun membela masa depan anak Belia Malaysia.

Kami mengharap Kerajaan Malaysia tidak memandang sebelah mata terhadap anak-anak belia Malaysia yang berkemahiran dalam dunia cyber ini . Tidak ada guna belajar teori dalam dunia siber jika tiada kemahiran , tetapi anak muda Malaysia ini masih belum belajar teori dalam dunia siber tetapi sudah mempunyai kemahiran yang meluas dalam dunia siber . Ini kehebatan Anak Belia Malaysia !! .

- EC -

Logo Rasmi MyDragonforce

Assalamualaikum Dan Salam Mesra Kepada Semua Penyokong MyDragonforce .. Dengan Kerjasama Designer Dragonforce , Maka Pihak Pentadbiran Dragonforce Bersetuju Untuk Memperbaharui Logo Dragonforce Yang Lama .. Gambar Di Bawah Adalah Lambang Dragonforce Yang Baharu .. Terima Kasih Atas Sokongan Anda ^_^

 

MyMetro KenaHACK!

MyMetro kena hack??

biar betik?? ce tgok Screen Shot dibawah..

Read more of this post

#Oppppsssssaurat dan Etika Memancing


Assalamualaikum dan salam 1 malaysia..

Sejak kebelakangan ini wak tgok ramai yang menggukana teknik Phishing ni untuk merampas acc Facebook dan blog si mangsa,
apa yang nak dijadikan cerita disini ialah bukan teknik pshising tapi ETIKA ketika mengodam.. hmm..
apa yang wak tgok kebanyakan Hakes hakes diluar sana pabila berjaya merampas acc si mangsa
tak kisah la blogger ke facebook ke, si hakes akan meninggalakn note “You Has Been Hack” ataupun menukarkan templetes blogger kepada
DEFACE PAGE..
Read more of this post

DF@info – Jenis-Jenis Hash dan Ciri-Cirinya

kali ni dragonforce ingin berkongsi dengan rakan-rakan serba sedikit mengenai HASH. Seperti yang kita selalu nampak
dalam group ramai yang minta pertolongan untuk decrypt hash yang mereka perolehi.
diharap apa yang Dragonforce kongi ini amat berguna kepada semua kawan-kawan.  =)

Setakat apa yang kami tahu, sekurang2nya ada 25 jenis hash.. mungkin ada lebih banyak lagi.
dibawah adalah jenis dan ciri-ciri hash yang kebiasaan kita nampak.

Read more of this post

Baju DragonForce Kini Di Pasaran !!

Sempena Tahun Baru Cina Yang Jatuh Pada Tahun Naga , Maka Pihak Pengurusan DragonForce Akan Menjual Baju T-Shirt Yang Pertama … Harga Sehelai Baju Adalah RM 35 Tidak Termasuk Penghantaran . Jumlah Yang Perlu Anda Bayar Untuk Sehelai Baju Adalah RM 40 Bagi Semenanjung Malaysia Dan RM 45 Bagi Sabah/Sarawak .. Jika Anda Bersetuju Hantarkan Maklumat Anda Seperti Berikut dan emailkan kepada ” dragonforce.shop@gmail.com “

Read more of this post

Imam Muda Najdi Kena Hack

Assalamualaikum , tidak ku sangka masuk juga EC dalam page tu hihi … Terima Kasih Rain Seven atas kerjasama yang di lakukan dan kami telah menawan page tersebut atas faktof keselamatan Facebook tidak selamat … Ini bukan unsur kianat atau ape yea , ini sebab nk bagi thu hati-hati mengunakan internet .. Tiada apa yang boleh anda percaya dalam dunia Cyber ini .. ingat pesan EC ni okeee .. kepada Imam Muda Najdi , you will get back that page oke :D

https://www.facebook.com/im.najdi

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 61 other followers