Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Monthly Archives: June 2011

OH TIDAK! web jkm.gov.my pun kena…

Macam mana ni bro… Dah lama rasanya… tu pun juta jugak pe… camne boleh jadi macam ni…..

apa2 pun marilah kita sama2 ambil iktibar diatas apa yang berlaku… DF dimaklumkan diorang x delete apa2 cuma renamekan file index sahaja…

Benarkah kita sudah bersedia seperti kata mereka?….

Jom support DF Facebook dan mungkin anda akan mengerti….

Kerajaan lagi http://jbiotech.gov.my/admin/ kena hack

 apakah semua ini ada pertanda???

Lagi laman gov kena hack http://jbiotech.gov.my/admin/ entah apa yang terjadi pun tak pasti, kemanakah admin skrg sudah bersedia dari Hackers luar???

Macam-macam ada….

  jangan lupa lepak di DF Facebook mana tahu anda akan mengerti…

NAH!! http://www.tourmalaysia.com.my/ 2nd attack

Semalam Cakap bukan main dah patch mamat tu, hari ni kena lagi.. ish ish ish camni la Admin skrg…

http://www.tourmalaysia.com.my/

Kali ni keluar lagu

Dragonforce – Through The Fire And Flames

Apa2 pun thanks to kambeng merah coz sudi share ngan DF 🙂 Nice lah…

Jangan Lupa jengok2 page DF ok

Banyak lagi statement pengguna dalam tu yang perlu dipantau 🙂

UKM.my hacked by Alex John

kali ini DF dimaklumkan oleh Alex John  bahawa Website ukm.my kena hack pula

Link: http://pkukmweb.ukm.my/jebat/v2/

putera kegelapan beraksi -=[Bl4ckm4gicx]=

Wah…. jika ada lagi boleh maklumkan di Facebook kami.

What? Politeknik.gov.my hacked

Wah dasyat… Dalam diam2 poli teknik dihack oleh Encek kambeng Dragonforce.

http://politeknik.gov.my/index.php

 siap ada lagu tema politeknik ada… wah dasyat… Thanks to encik kambeng merah for this info…

Siap ada tetimony  keh keh keh

jom kita husya…

dan ada lagi pic tambahan dibawah

 

memang lawak lah pic nih… apa2 pun renung2kan bersama…. 🙂

teruskan bersama DF untuk mengetahu maklumat selanjutnya…

terima kasih semua suppoter DF,

 hidup u all guys!!!

Respon pengguna setelah banyak web file sharing diblock…

Setelah dimaklumkan penutupan dan penapisan internet yang berlaku dengan serentak hari ini ramai pengguna internet kecewa dengan tindakan yang sebegini…

Neofelis Noxkidz ‎”ku ingin kau tahu(SKMM)
sakitnya hatiku bila kau sekat kerjaku(download)
buntu fikiran bila BJUTA2 website lucah ko xnak block plak?”

BEBASKAN HAK KAMI UNTUK BERINTERNET.”

Fitri Masaan Statement: Lu abang long ka, ayahanda ka, ini internet hak rakyat 🙂 haha

Ikanbilis Darat UNIFI tiada gunanya kalau hanya boleh bukak facebook. bukan gomen yg bayar internet kami..kami bayar MAHAL!!!!!!!!!!!!!

Kapten Amirudin I want GOV know that,we people, “Pay for Use NOT Use for Pay”. If they are good n clever enough they will know the means.

Redzuan Rizal we pay not your daddy pay…

Awan Dilangit We Think of Freedom, We Dont Get It, We Conquer it

Ta’wilul Ahadits huuuhuu tolong kirim salam kat najib ~ kata selamat tinggal lepas PRU 13 ~ kami nak tukar kerajaan (^____^)

Matthew Tan Tan Give us back our right of FREEDOM to download. NO download NO tax pay next year.

Brado Kapak katakan tidak pada SKMM?

Adam Danial TIADA BEE END TIADA NAJIB TIADA BIK MAMA..AKAN DATANG,, SELAMAT TINGGAL UMNO

Shazwan Shukor saya nak internet saya balik ! by 2012, tak mustahil internet hanya utk melayari laman web 1malaysia.com

Sau Yang i love u dragonforce though i was malaysian, hack the malaysia websites, mission must be completed, Malaysia government they are nt afraid, they look down other countries, they tot they are very high-tech country. I cant agree more with you, you should hack them ASAP.
Cookiees Love ‎”1Malaysia Boleh” = “1Malaysia Tak Boleh” Tax rising, Gas rising, Food price rising. They though of us as workers/slave… Getting paid while getting rob by Tax. Staying alive while trying to die. This is the road they choose. A War they started, Now they have to face the consequences.
Matthew Tan Tan aRe the people ur slave ….. restore our human right …. restore our dignity … restore our download
Hafifi Fatah Give back our freedom, we are no longer live inside the cave!!!!
Àgent Smith ‎1+1=2? who told you that? your an idiot, think deeper.
Fariq Bin Roslee Dahlah ngan harga minyak naik harga letrik naik pastu block plak site2 download aq?!! please la fikir dlu sebelum buat something….
Arul Auni kadar penembusan jalur lebar mende gov buat neh..cam taik! komplot kroni je lebeh.. $$$$$
Princess NoRulez

SEMPENA DENGAN SAMBUTAN HARI KELAHIRAN SAYA…
DENGAN INI SAYA MENYERU AGAR KERAJAAN MENGHENTIKAN PENYEKATAN TERHADAP LAMAN2 WEB. INTERNET IALAH DUNIA TANPA SEMPADAN..SEMUA ORG BERHAK UTK MENDAPATKAN APA SAHAJA DIDUNIA MAYA..XDER GUNA SELOGAN CELIK IT…BELAJAR SUBJEK IT…TAPI KEBABESAN KAMI DISEKAT!!
PLISSS…SILA BLOCK LAMAN2 PORNO KERANA IA MENYUMBANG KEPADA KEMEROSOTAN NILAI MORAL MASYARAKAT MALAYSIA…
=hackin is not a crime=
Datuk Andy Lullaby Even Datuk is here to support you guys.. Keep this up.. Tak cukup wang, boleh minta dari Datuk(tapi bukan Datuk ni, the real Datuk) because those Datuks earn a lots of Side pockets money…
Ct Ecca  kami adalah pengguna! kenapa tidak dengar suara kami? kemanakah hilangnya kata-kata “Pengguna diutamakan” kemana semua itu? adakah itu hanya JANJI MALAYSIA?
Genji Serizawa aku bayar internet untuk download game jer..pas kene block…sapa nak kasi lagi..hahahawell said miss Syahira…..
bayar lebih rm100 sebulan dgn streamyx tu, pastu ko gi naikkan bil2 la plak… korang nak buat sarang burung ke gitu?? Banned2, takkan nak layan page .gov.my je? dail up pun boleh meh!
Khash IronShark i pulak 24/7 download muvi, series n games….. bayar 100sumthn permonth for facebook n google searches? wtf!
Hafifi Fatah We go downgrade our internet package to dial up better cuz no need fast internet already
Muhammad’ Umar Rasydan Nobody Governs the Internet. It is Govern By People’s Choices
Salman Seth aku langgan internet bkn stakat nk bukak FB lah.
Md Rahiman aku bayar internet gna duit titik peluh aku bkn mnta sma kerajann???wtf?? buat apa byar internet mahal2 klau untk bka fb shittttttF-rul Ally pay us if you want block some web
Alip Aleph fight for our right..keys to freedom..
Sulphuric Acid INTERNET IS A NECESSITY AND IT IS PEOPLE’S RIGHT TO HAVE IT OUR WAY!!!!
Eugene Phuah aku guna internet untuk download drama and anime, kalau takde fs sites… buat ape i bayar RM1xx tiap bulan
Matthew Tan Tan aku sokong Eugene Phuah aku same gak download aikz xsempat siap download aku ni …. siap lagi utorrent gak kena slow
Hafifi Fatah ‎Eugene Phuah time to downgrade to dial up already…
Eugene Phuah ‎Hafifi Fatah biar betul… kita kat IT age , tapi kena ban ini ban itu, memang moving backward la
Nikolai Volkof internet provider dah nak goyang kaki skarang makan duit haram .. senang hati diorang kita bayar mahal. *skarang kita tak perabis bandwith diorang.. Memang kapitalis
Ceffys Tofu ini bkn rakyat 1950..ini rakyat 2020..jgn tindas kami..pilihanraya masih ade..ingt!!
Seni Lensa adakah WIKILEAK ade kene mengena dgn aktiviti aku menDONLOD movie n game setiap hari? aku rase xde kene mengene pon.. ape? GOV igt kami DONLOD game leh jejaskan keselamatan kerajaan ke?kerajaan ke? kenapa xdisekat website2 PORN yg bersepah2… sebulan bayar nk dkt RM 70 tp internet lembab gak..
Ahmad Nabeel Abd Latiff sebagai rakyat malaysia, dimanakah HAK kami? dimanakah KEBEBESAN kami? Kenapa perlu block web Sharing? kenapa tidak block web PORN? why? “BERFIKIR SEBELUM BERTINDAK”
Hazieq Daniel Jefrry ‎” We are about to embark upon the great crusade, we are legion. we will not forgive, we will not forget. expect us “
Salman Seth block la byk2 lagi. lagi byk ko block, lagi byk site ko kne hack dear GOV 🙂
Akma Mustafa Web PORN supaya senang diorang nak upload muvie PORN diorang.. CHINA DOLL ke.. apa ke
Rozita Mohamed Hawari internet mesia mahal! lol
Fizzy IFx Sedangkan laman lucah dengan selamba diakses kenapa file sharing yang perlu disekat? Malaysia mmg macam nie ke..? Sekarang.. just sit back and rilex.. lets the hackers do their job.. enjoy the show MALAYSIA..
Ceffys Tofu pirate bay ade ke cite melayu???????????hahahahahahaha
Blade Xerrorx ‎” Internet make malaysia maju blocking file sharing make malaysia back to the jungle -.-“
Ahmad Sholahuddin tesion…dh la wa beli account megaupload lifetime… tension… kasi hack kaw2 bg mereka tau ….
Sharifah Marliana Aida xfhm..knp smua tu nk block tp laman porno xnak plak block?ke suka budak2 skola tgk bnda lucah semua.saya hrp sgt laman porno di block supaya xde lg gejala kes rogol ke ape.y p block laman sharing knp? kite kn bayar internet utk kemudahan.ape guna kite byr tp xbole nk buat ape2?
Jimie Sulaiman berlambak porn site kt internet tp KERAjaan xnk block. ape KERAjaan nak suh kat mesia nie ramai anak luar nikah ke?

Inilah serba sedikit yang dapat DF share dari Facebook DF 

So apa cerita lepas ni… jom sama2 kita saksikan…

Stremyx Bertindak dengan memBlock Pelbagai web video dan file sharing.

Walaupun kerajaan block pelbagai access ke situs2 video dan file shared, kita masih boleh mengakses dengan menggunakan kaedah menukar DNS server. Caranya seperti dibawah:

DNS server ip boleh didapati disini http://cyb3r4rmy.blogspot.com/2011/06/google-dns-domain-name-system.html

 

Tee Ngin Rui shared with us http://jomphp.com/menukar-dns-yang-lebih-baik-dan-laju-di-komputer-anda.html

macam ini lah kerajaan 🙂 pandai membuat keputusan. Adakah ianya satu tindakan yang berjaya untuk mengajar hackers2 malaysia?

http://www.tourmalaysia.com.my/ dihack pula….

Dasyat.. Kali ini Website http://www.tourmalaysia.com.my/  dideface oleh Kambeng Merah

Dengan Ungkapan beliau yang tertera berbunyi:

DefaceByKambeng Merah:CreditToDarkJawa

—==[ Nothing Is Secure! ]==—Thanks To > DragonForce Members!Hey Admin..DragonForce Was HereShocked huh?No worry..More are coming soon…Respect us! We inject the code.. We change your systems.. We crack your passwords.. We abuse your network..
Not because we hate.. But because we LIKE! Enjoy? Find Us On Facebook? > DragonForce

Ganas… mmg ganas hackers^malaya nih… Bang hacker… mintak no tepon pls… adik nak belajar nih… camne buat salji tuh…

http://www.royalasiahotelplg.com/iklan/mirror/ HACKED by Khairul Anuar

Khairul Anuar Hack site ni http://www.royalasiahotelplg.com/iklan/mirror/

Thx Kerana sudi share ngan kiteorang.

Present By xNJx | HM ***.
Special by xNJx
Dont Worry All Content Is Free.
We Just make it for You.
We Are From Malaysia.
We Are Always Alone.
We Are : xNJx | HM***.org

Contact : xNJx[at]hackermail[dot]com
2011 HM *** | We Are Always Alone.  

HACKED: http://smpn5solo.net/ By DarKJawA

DarKJawA Berjaya Hack Server Mana Pun x tahu.. Tapi Ok lah beliau sudi share dengan kita 😛

Mangsa: http://smpn5solo.net/dragonforce.php

Apa-apa pun tahniah buat DarKJawA

kalau ada apa2 kongsikan dengan kiteorang disini emailkan atau facebook je

Kami sedia memberikan tindakbalas dengan pantas.