Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Respon pengguna setelah banyak web file sharing diblock…

Setelah dimaklumkan penutupan dan penapisan internet yang berlaku dengan serentak hari ini ramai pengguna internet kecewa dengan tindakan yang sebegini…

Neofelis Noxkidz ‎”ku ingin kau tahu(SKMM)
sakitnya hatiku bila kau sekat kerjaku(download)
buntu fikiran bila BJUTA2 website lucah ko xnak block plak?”

BEBASKAN HAK KAMI UNTUK BERINTERNET.”

Fitri Masaan Statement: Lu abang long ka, ayahanda ka, ini internet hak rakyat🙂 haha

Ikanbilis Darat UNIFI tiada gunanya kalau hanya boleh bukak facebook. bukan gomen yg bayar internet kami..kami bayar MAHAL!!!!!!!!!!!!!

Kapten Amirudin I want GOV know that,we people, “Pay for Use NOT Use for Pay”. If they are good n clever enough they will know the means.

Redzuan Rizal we pay not your daddy pay…

Awan Dilangit We Think of Freedom, We Dont Get It, We Conquer it

Ta’wilul Ahadits huuuhuu tolong kirim salam kat najib ~ kata selamat tinggal lepas PRU 13 ~ kami nak tukar kerajaan (^____^)

Matthew Tan Tan Give us back our right of FREEDOM to download. NO download NO tax pay next year.

Brado Kapak katakan tidak pada SKMM?

Adam Danial TIADA BEE END TIADA NAJIB TIADA BIK MAMA..AKAN DATANG,, SELAMAT TINGGAL UMNO

Shazwan Shukor saya nak internet saya balik ! by 2012, tak mustahil internet hanya utk melayari laman web 1malaysia.com

Sau Yang i love u dragonforce though i was malaysian, hack the malaysia websites, mission must be completed, Malaysia government they are nt afraid, they look down other countries, they tot they are very high-tech country. I cant agree more with you, you should hack them ASAP.
Cookiees Love ‎”1Malaysia Boleh” = “1Malaysia Tak Boleh” Tax rising, Gas rising, Food price rising. They though of us as workers/slave… Getting paid while getting rob by Tax. Staying alive while trying to die. This is the road they choose. A War they started, Now they have to face the consequences.
Matthew Tan Tan aRe the people ur slave ….. restore our human right …. restore our dignity … restore our download
Hafifi Fatah Give back our freedom, we are no longer live inside the cave!!!!
Àgent Smith ‎1+1=2? who told you that? your an idiot, think deeper.
Fariq Bin Roslee Dahlah ngan harga minyak naik harga letrik naik pastu block plak site2 download aq?!! please la fikir dlu sebelum buat something….
Arul Auni kadar penembusan jalur lebar mende gov buat neh..cam taik! komplot kroni je lebeh.. $$$$$
Princess NoRulez

SEMPENA DENGAN SAMBUTAN HARI KELAHIRAN SAYA…
DENGAN INI SAYA MENYERU AGAR KERAJAAN MENGHENTIKAN PENYEKATAN TERHADAP LAMAN2 WEB. INTERNET IALAH DUNIA TANPA SEMPADAN..SEMUA ORG BERHAK UTK MENDAPATKAN APA SAHAJA DIDUNIA MAYA..XDER GUNA SELOGAN CELIK IT…BELAJAR SUBJEK IT…TAPI KEBABESAN KAMI DISEKAT!!
PLISSS…SILA BLOCK LAMAN2 PORNO KERANA IA MENYUMBANG KEPADA KEMEROSOTAN NILAI MORAL MASYARAKAT MALAYSIA…
=hackin is not a crime=
Datuk Andy Lullaby Even Datuk is here to support you guys.. Keep this up.. Tak cukup wang, boleh minta dari Datuk(tapi bukan Datuk ni, the real Datuk) because those Datuks earn a lots of Side pockets money…
Ct Ecca  kami adalah pengguna! kenapa tidak dengar suara kami? kemanakah hilangnya kata-kata “Pengguna diutamakan” kemana semua itu? adakah itu hanya JANJI MALAYSIA?
Genji Serizawa aku bayar internet untuk download game jer..pas kene block…sapa nak kasi lagi..hahahawell said miss Syahira…..
bayar lebih rm100 sebulan dgn streamyx tu, pastu ko gi naikkan bil2 la plak… korang nak buat sarang burung ke gitu?? Banned2, takkan nak layan page .gov.my je? dail up pun boleh meh!
Khash IronShark i pulak 24/7 download muvi, series n games….. bayar 100sumthn permonth for facebook n google searches? wtf!
Hafifi Fatah We go downgrade our internet package to dial up better cuz no need fast internet already
Muhammad’ Umar Rasydan Nobody Governs the Internet. It is Govern By People’s Choices
Salman Seth aku langgan internet bkn stakat nk bukak FB lah.
Md Rahiman aku bayar internet gna duit titik peluh aku bkn mnta sma kerajann???wtf?? buat apa byar internet mahal2 klau untk bka fb shittttttF-rul Ally pay us if you want block some web
Alip Aleph fight for our right..keys to freedom..
Sulphuric Acid INTERNET IS A NECESSITY AND IT IS PEOPLE’S RIGHT TO HAVE IT OUR WAY!!!!
Eugene Phuah aku guna internet untuk download drama and anime, kalau takde fs sites… buat ape i bayar RM1xx tiap bulan
Matthew Tan Tan aku sokong Eugene Phuah aku same gak download aikz xsempat siap download aku ni …. siap lagi utorrent gak kena slow
Hafifi Fatah ‎Eugene Phuah time to downgrade to dial up already…
Eugene Phuah ‎Hafifi Fatah biar betul… kita kat IT age , tapi kena ban ini ban itu, memang moving backward la
Nikolai Volkof internet provider dah nak goyang kaki skarang makan duit haram .. senang hati diorang kita bayar mahal. *skarang kita tak perabis bandwith diorang.. Memang kapitalis
Ceffys Tofu ini bkn rakyat 1950..ini rakyat 2020..jgn tindas kami..pilihanraya masih ade..ingt!!
Seni Lensa adakah WIKILEAK ade kene mengena dgn aktiviti aku menDONLOD movie n game setiap hari? aku rase xde kene mengene pon.. ape? GOV igt kami DONLOD game leh jejaskan keselamatan kerajaan ke?kerajaan ke? kenapa xdisekat website2 PORN yg bersepah2… sebulan bayar nk dkt RM 70 tp internet lembab gak..
Ahmad Nabeel Abd Latiff sebagai rakyat malaysia, dimanakah HAK kami? dimanakah KEBEBESAN kami? Kenapa perlu block web Sharing? kenapa tidak block web PORN? why? “BERFIKIR SEBELUM BERTINDAK”
Hazieq Daniel Jefrry ‎” We are about to embark upon the great crusade, we are legion. we will not forgive, we will not forget. expect us “
Salman Seth block la byk2 lagi. lagi byk ko block, lagi byk site ko kne hack dear GOV🙂
Akma Mustafa Web PORN supaya senang diorang nak upload muvie PORN diorang.. CHINA DOLL ke.. apa ke
Rozita Mohamed Hawari internet mesia mahal! lol
Fizzy IFx Sedangkan laman lucah dengan selamba diakses kenapa file sharing yang perlu disekat? Malaysia mmg macam nie ke..? Sekarang.. just sit back and rilex.. lets the hackers do their job.. enjoy the show MALAYSIA..
Ceffys Tofu pirate bay ade ke cite melayu???????????hahahahahahaha
Blade Xerrorx ‎” Internet make malaysia maju blocking file sharing make malaysia back to the jungle -.-“
Ahmad Sholahuddin tesion…dh la wa beli account megaupload lifetime… tension… kasi hack kaw2 bg mereka tau ….
Sharifah Marliana Aida xfhm..knp smua tu nk block tp laman porno xnak plak block?ke suka budak2 skola tgk bnda lucah semua.saya hrp sgt laman porno di block supaya xde lg gejala kes rogol ke ape.y p block laman sharing knp? kite kn bayar internet utk kemudahan.ape guna kite byr tp xbole nk buat ape2?
Jimie Sulaiman berlambak porn site kt internet tp KERAjaan xnk block. ape KERAjaan nak suh kat mesia nie ramai anak luar nikah ke?

Inilah serba sedikit yang dapat DF share dari Facebook DF 

So apa cerita lepas ni… jom sama2 kita saksikan…

34 responses to “Respon pengguna setelah banyak web file sharing diblock…

  1. nation4all June 14, 2011 at 3:03 pm

    bgos2…
    slepas nie ak akn Attack Server MY stu persatu…
    soon Perbadanan Sisa dan Pepejal…
    Get Ready … hahahakkkk

    GOV, You Playing Hard…Then You Will Received This.. From Others Hackers Too…
    We Paid our Own Money…Our Own Service should be Our Own Internet..
    We Not Surfing for Free..We Paid for each 1bytes :))
    hahahakkk…
    be Ready With Me…

    ………………………………….
    ( LoRd_Sup3r-@dM!n )
    http://n4all.org/cbox

    You Don’t Mess Up With Me –!

  2. Jack Sparrow RileksCrew June 14, 2011 at 4:29 pm

    tumpang lalu tuan2….puan2..

    :: Mess with the Best…. Die Like the Rest ::

    h4ck the planet~

  3. Neofelis Noxkidz June 14, 2011 at 5:13 pm

    MAU TGK APA CRITA? MAAAANAAAA BOLEY DOWNLOOOOAADD HAHA..

  4. takarakugaki June 14, 2011 at 5:41 pm

    Hack sites kerajaan satu persatu tanpa belas kasihan.

  5. faz June 14, 2011 at 8:12 pm

    Oweh… sakit kpala ku.. krana fav hobiku(download) dh kne block T.T
    APELAAA!!!!!!!!!!

  6. the Nubsh1t June 15, 2011 at 6:02 am

    just do what we have to do.
    each defaced we put the hashtag

    “#OpMalaysia Freedom for the Internet”

    tak guna kalau defaced without the main objective or statement.
    let them hear what we have to say.
    we fight for our rights as consumer. if hacking is a crime.. stealing ones rights is a HUMAN CRIME🙂 which overright the internet rights (which is open to the masses)

    Freedom2Binary.

  7. ryuchan11 June 15, 2011 at 8:18 am

    please hackers,,please hack ALL the gov websites..i support you guys!!!

  8. najib ba alif baya June 15, 2011 at 1:10 pm

    kurangkan cetak rompak??bantu industri filem tempatan??piratebay ade ke citer melayu??mcm haramjadah..woi babi..kami bukan download free kami bayar la!!megaupload semua kna gna duit internet lagi..so xleh ckp kami download free!baghal..bukan mak bapak ko yg bayar..duit kami..suka hati kami la!1 internet for freedom..nnt lama2 website 1malaysia yg bangang tu ja bleh access..bodo betoi

  9. Computer lover June 15, 2011 at 3:29 pm

    This is call “Internet freedom”?Block the file sharing website for what?Malaysia block the sharing website,but we use Google DNS to open the sharing website,this is call “block a website”.This is call Malaysia “Block a Website”.Malaysia GOW eat shit.

  10. big mama June 15, 2011 at 3:58 pm

    hack ptptipu (ptptn) plak…

  11. pt_engineer June 16, 2011 at 1:37 am

    jgn hack je….hapuskan semua record pinjaman ptptn & bank negara..haha…

  12. V June 16, 2011 at 2:11 am

    saya bayar RM159 setiap bulan. RM159.. bukan RM15.90

    “People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people..” -V

  13. clan JJ June 16, 2011 at 2:51 am

    later najid abang said our server been hack and need upgrade,we need cost 200million for upgrade all our server to protect gaint hacker,another 300million for malaysia mail server

  14. nur June 16, 2011 at 4:13 am

    xpyh nk gelabah sgt la..byk lg web yg bleh download cerita..hal cm tuh pn nk wt kecoh negara..aku bleh je download cerita..

  15. nur June 16, 2011 at 4:17 am

    cm bdo rakyat malaysia yg sokong hacker..hanya sbb tak bleh nk download cerita..gadai negara untuk perkara yg tak penting….

    • Nabila June 17, 2011 at 9:01 am

      Ni bukan pasal donlod cerita…
      Ni pasal menyekat kebebasan rakyat….

    • V June 17, 2011 at 12:14 pm

      macam mana pula pada orang yang guna file sharing site (yang telah di block) untuk submit portfolio, kerja2 kepada client dan buat backup files online? saya salah seorang daripadanya.

      dan saya sokong hacker. agak2nya berapa kos untuk buat website2 tu ye? 1k? 10k? 100k? 1M? mana perginya pihak yang bertanggungjawab pada security? The gov should take lesson from this. btw, well done hackers.

      • wan wan June 17, 2011 at 6:34 pm

        nur oh nur..
        hang x kena xpe la..ni ha aku ni…da la keje aku mostly gune file sharing..so macam mana nie?silap ari bulan hilang sumber utk aku idup..

  16. $ystem D3fault June 16, 2011 at 4:28 am

    We will hack and fuck out the websites.haha!!
    yes!

  17. piratelady June 16, 2011 at 7:27 am

    Please hack PTPTN….

  18. Rakyat 1Malaysia benci Bee End June 16, 2011 at 9:25 am

    Kerajaan xnak block porn site sbb sng 1)rais yatim nk rogol amah, 2) sng nk upload video lucah ntah sape2,pastu claim org tertentu utk jatuhkn maruah 3) sng nk tgk style beromen pe nak tutuh kt amah (rais yatim)

    kiteorg nk internet freedom,pdn muke government website kene hack,belagak sgt rais yatim bgtau media yg diorg dh sedia..tp tgk,nk access http://www.malaysia.gov.my pon xbleh lg..pe yg die wat? Ni ke expertize yg die ade smpai byr juta2 utk wat website 1malaysia???klo wat website,kene la tau cr utk prevent dr hacked..bodoh

  19. Pingback: Aku Seorang Pengguna Internet…. « Catatan Dari New Castle

  20. GudangMonsterz June 16, 2011 at 12:16 pm

    Aq byar punyer la mhal,asal nak blocked2 plak..!..x adil..kami byar pe!..Porno pnyer,x plak..ank mude skrang byk terjrmus dlm kncah ni!..pkir la skit..:)

  21. wan June 16, 2011 at 12:37 pm

    Hack all malaysia goverment website

  22. deen June 16, 2011 at 2:38 pm

    01101100011011110110111001100111001000000110110001101001011101100110010100100000011001100110100101101100011001010010000001110011011010000110000101110010011010010110111001100111

  23. akunakdownloadlah June 17, 2011 at 2:57 am

    ape pun tak boleh,ape pun tak boleh,ape pun tak boleh…

  24. Nabila June 17, 2011 at 8:59 am

    Hack la UTUSANOnline ngn bharian.com.my

    Diorang ni supporter goverment nih…

    Kisah promot goverment je yg kuar paper..
    kisah benar tanak kuar paper…

  25. Dragon June 17, 2011 at 11:29 am

    Minyak Naik,Elektrik Naik ,Air Naik dan NAJIB TURUN…..kita orang bayar untuk kepuasan…yang korang bukan mak pak tok wan datuk nenk moyang ko bayar….GO TO HELL GOV

  26. ayiemedianetwork June 17, 2011 at 5:29 pm

    Aku suka quote “hacking is not a crime” Go GO Go

  27. askar hujung minggu June 17, 2011 at 5:57 pm

    hack aje… menyirap aku ngn malaysia nie r…

  28. latipah June 17, 2011 at 6:36 pm

    hahaha..website harge kat berjuta2..last kene hack jugak..buat malu la oii..ni la org kate “tau nk abiskan duit rakyat je” perut da besar pon masih nk lagi..hahahaha…TAMAK!!!

  29. makkobabi June 18, 2011 at 9:18 pm

    youtube byk cita melayu pesal tak block … bodo SKMM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: