Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Stremyx Bertindak dengan memBlock Pelbagai web video dan file sharing.

Walaupun kerajaan block pelbagai access ke situs2 video dan file shared, kita masih boleh mengakses dengan menggunakan kaedah menukar DNS server. Caranya seperti dibawah:

DNS server ip boleh didapati disini http://cyb3r4rmy.blogspot.com/2011/06/google-dns-domain-name-system.html

 

Tee Ngin Rui shared with us http://jomphp.com/menukar-dns-yang-lebih-baik-dan-laju-di-komputer-anda.html

macam ini lah kerajaan🙂 pandai membuat keputusan. Adakah ianya satu tindakan yang berjaya untuk mengajar hackers2 malaysia?

19 responses to “Stremyx Bertindak dengan memBlock Pelbagai web video dan file sharing.

  1. nation4all June 14, 2011 at 1:38 pm

    mantap bro …hahakkk
    soon DF hack TMNET lak :))
    support dak2 hackers MY and ALL HACKERS TEAM..
    LIKES -!

  2. Aoibheal Fae June 14, 2011 at 2:41 pm

    jadi! ok.. sila delete the picture… nanti org streamyx dapat tau

  3. conz June 14, 2011 at 11:55 pm

    tq for info

  4. muhammad shafie June 15, 2011 at 4:42 am

    bro, ok ke nie bro. gua takut kalau online banking.. nanti dia dapat detect.

  5. syah June 15, 2011 at 12:51 pm

    sme jer bro,, xde prubhn pon.. ak dh tukar dns.. huhuhu~ somebody help me

  6. Syusha Syuhadah Shamsuddin June 16, 2011 at 7:09 am

    wahhh.. jadi lah😄 tenkiu very muchh

  7. iwan June 16, 2011 at 9:32 am

    BB digi pun die dah block…mangkuk tul la.!!

  8. Vivio June 17, 2011 at 8:26 am

    WOW nice man …thx for tell us … realy gr8ful …and nice work on the hack haha

  9. Are-fah Ks June 17, 2011 at 11:56 pm

    mantap korang… tnx.. sengal dorang block file share.. aq x leh buka megaupload.. nak upload benda pown x leh >.<

  10. Irwan Mohi Umwc ⎝⏠⏝⏠⎠ June 19, 2011 at 8:13 am

    syah lepas kau tukar dns..kau kene click repair..walalala

    • mikehuat June 25, 2011 at 6:33 pm

      AWESOME…!!
      I never khow that malaysian also have FANTASTIC talent!!
      GREAT JOB…! keep it up guys.. ))
      btw do u have any working R.A.T ( blackshades, cyberrat etc) 2 share.. ;-P
      i m a learner … license ” Lembu “. (^o.^)

  11. ila July 3, 2011 at 5:18 pm

    ok sgt cun ok! thanks!!

  12. ttttttt August 3, 2011 at 5:00 am

    walaupun cara kerajaan kita buat dalam pasal ini tidak dapat memuaskan hati pengguna stremxy dan macam tidak effective sangat tetapi tujuan kerajaan kita terhadat copy right adalah 100% betul,
    tengoklah orang sekarang semua tahu download free sahaja, beli CD cetak rompak pun tak nak dah, saya pun suka barang free tetapi kalau semua orang guna free, pihak copy right(movie, sofware developer) untung apa, tunggu mereka semua bankrup nanti tiada movie boleh tengok lagi

  13. Pingback: Laman Web GOV kena HACKED!!! | Abang Zack DOT Com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: