Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Kerajaan lagi http://jbiotech.gov.my/admin/ kena hack

 apakah semua ini ada pertanda???

Lagi laman gov kena hack http://jbiotech.gov.my/admin/ entah apa yang terjadi pun tak pasti, kemanakah admin skrg sudah bersedia dari Hackers luar???

Macam-macam ada….

  jangan lupa lepak di DF Facebook mana tahu anda akan mengerti…

19 responses to “Kerajaan lagi http://jbiotech.gov.my/admin/ kena hack

  1. wan June 15, 2011 at 5:53 pm

    wowowowo..nice

  2. nur June 16, 2011 at 4:21 am

    cm bdo rakyat malaysia yg sokong hacker..hanya sbb tak bleh nk download cerita..gadai negara untuk perkara yg tak penting….

    • Droagonfly June 16, 2011 at 3:11 pm

      tak kan download cerita tu gadai negara. Macam mana pulak dengan laman prono? Mengapa kerajaan tak tutup pulak? Ke orang macan kamu ni suka tengok laman porno? Sebab tu tak gadai negara.

    • FIQ360 June 17, 2011 at 3:09 am

      alah.. hang bodoh sangt asal.. aku sokong apa diorang wat.. ko pon bodh.. kuar lah dari dunia.. malaysia nieh dah lah tax macam puki.. gaji pon tak beberapa.. cukai cam siall.. ko mampu kew idop.. nak beli keter pon hutang 7 tahun.. nak beli rumah apa tah lagi.. lagi ngan internet pon nak block.. pikir guna otak lah.. bussiness lari kalau bynk web kena sekat.. BODOH !!!

    • cr0 June 17, 2011 at 4:12 am

      obviously you haven’t used any of those file hosts; or never maximized their capacity. think before you act. remember, “information is power”. do some research sin. haiz….. ~.~

  3. Imran June 16, 2011 at 12:16 pm

    Apasal KERAjaan x nak pulak block website porn?? Bukan apa ni serampang dua mata. Nak pilihanraya kan.

  4. امرول أشرف June 16, 2011 at 2:51 pm

    bodo lagi skmm bayar intenet mahal xleh download ? kite nak hak kami sebagai perguna …. bayar mahal2 xkan nak layan fb je …. ape gune intenet laju2 kalu tak leh download …

  5. ABU SAYYAFF June 16, 2011 at 3:50 pm

    penting sgt ka yg depa krajaan bt cik nur? cecita skit..
    cik nur tak pa la.. boleh suka2 masok panggung.. tmpat maksiat..
    saya ni.. nk DL movie ja.. xnk bazir.. org lain pon byar tenet..
    diorang sapu duit minyak, duit elektrik.. skrg nk sapu web ni plak..
    yg website pelik2 xnk plak di ban nye..
    cecita skit cik nur..

  6. goodnbad June 16, 2011 at 4:57 pm

    nur… ko punya komputer windows nya original ka? kalau setakat harap windows yang kedai tolong install kan, tu makna nya ko pun tergolong dalam rakyat malaysia bodo yang mcm ko cakap tu n ayat yang lebih sahih ko pun sama bodo jugak pakai perisian pirate🙂 kebanyakan rakyat malaysia nie berapa peratus sangat yang guna perisian original? mampu ke kau beli windows oridinal? mampu ka kau beli perisian lain yang ada kat komputer or laptop ko tuh? orang kita duk bising2 marah hacker buat macam tu semata2 pasal movie, tapi dia orang tak sedar ka perisian yang dia orang guna tu original berlesen sah ke? motif hacker nie bukan untuk hack download cerita tapi kebebasan menggunakan hak internet jugak seperti download benda2 lain yang di share di free download hosting.. pikir balik la, ada baik ada juga keburukan hacker nie, nak ke kau spend duit rm 600 ke atas untuk 1 cd windows sedangkan maybe ko pun pakai perisian rm 20 utk 4 keping cd yang dijual di kedai or mintak kat kawan2 install kan benda yang ko nak sambil crack kan… zzzz

  7. broken June 16, 2011 at 9:07 pm

    nur.. & kpd yg tak faham mmg akan rase ‘mcm bdo’..
    kesan nya bukan hanya cerita.. kami tak pduli stakat cerita ayat2 cinta, maharaja lawak ke hape2 tu sumer..
    kami mahu file sharing kami berfungsi spt sedia kala.. file sharing can be anything.. works / jobs / $$
    internet means file sharing..!!

    anonymous..

  8. aduhai June 17, 2011 at 6:25 pm

    ko pegi kat cermin ko tgk sape yg bodo??sape yg cerdik??c’mon la kalo nk tulis tu pikir dulu..mes sini aku bg contoh..movie yg ori harge kat Rm20..bapak mahal..tp kalo donlod kan senang free je..cume bayar line yg kite gune..sape yg bodo sape yg cerdik??kalo org yg kaye raye,bnyk duit,atau geng2 yg suke meng”songlap” duit rakyat tu..dorang xkisah la sbb duit da bnyk..so dorang ade duit dorang bole bayar..sape yg bodo sape yg cerdik??ko tgk sini..cukai kat msia ni da la tinggi gile..kalah klcc..nk bayar cukai,minyak kete lagii..minyak pon xabih2 naik..sape yg bodo sape yg cerdik??

  9. iZT June 18, 2011 at 1:23 pm

    Great!!! but indonesia more powerful than us…RESPECT!

  10. Danger Hacker June 18, 2011 at 1:42 pm

    Dragon Force,, bleh aku join korang🙂

  11. akksa June 21, 2011 at 2:41 am

    fock to malaysia fovement..hak4

  12. FUTILEMALAYSIA July 1, 2011 at 4:40 pm

    asdasdKeep hackin governments websites………As long there’s ‘kind-hearted’ uploaders…piracy can’t be stopped…..Fuc**** co**-suc**** idiots didn’t understand that……Keep hacking until they aware………..Now….they’re trying to limit download speed…….Poor MFs,they have no idea that we can bypass their fuc**** restrictions and still download…….they.ve blocked porn websites classifiedly…..But all of their actions kinda obstruct our rights to use internet..Great work…For the againster….fu** u….

  13. syam July 2, 2011 at 5:27 pm

    as’kum.ada org kamu hack fb tunang saya..sila tolong bg balik pasword dia..ni email dia angelicakuan@yahoo.com…ni email saya hafiz.azmi11@gmail.com

  14. RejecteD August 19, 2011 at 4:14 am

    Dah… Jgn la gado2.. aduyai… Saper sokong ader alasan sendri la tuh… kpd saper yg x sokong pun ader alasan sendri.. so skrg ni tgk.. rkyat malaysia pun nk pecah belah da kna… xkan nk tmbh lagi pecah belah rakyat malaysia… ==’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: