Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

OH TIDAK! web jkm.gov.my pun kena…

Macam mana ni bro… Dah lama rasanya… tu pun juta jugak pe… camne boleh jadi macam ni…..

apa2 pun marilah kita sama2 ambil iktibar diatas apa yang berlaku… DF dimaklumkan diorang x delete apa2 cuma renamekan file index sahaja…

Benarkah kita sudah bersedia seperti kata mereka?….

Jom support DF Facebook dan mungkin anda akan mengerti….

40 responses to “OH TIDAK! web jkm.gov.my pun kena…

  1. wan June 15, 2011 at 5:55 pm

    cadngan..
    ++ “neh bkn jenayah siber..bla..bla…blaa” kew??

    • Balachi bek anak barua malaysia June 16, 2011 at 4:39 am

      bravo bro!!!!!! malaysian govt website is very easy to penetrate,more easy than the cunthole of bohsia,sluts and prostitute..cuba sekali mesti nak penetrate lagi…satu kali mana ada cukup? XDXDXDXDXD i hope the hackers wont stop hacking the government and their website again and again,their security is retarded and the hackers wont be caught even if hacking it again and again,lets hacked najib facebook account also! keep talking butthole rais yatim, you think you can rape your maid cowardly and get away now we will “rape” your website back again and again,not just once!

    • wait n see June 16, 2011 at 5:58 am

      ni memerangi jenayah cyber-rilekscrew

  2. Agung Setiyawan June 15, 2011 at 11:29 pm

    Aku tidak bisa berkata-kata lagi. Itu Berita Bagus!🙂

  3. abang sayang adik June 16, 2011 at 1:40 am

    Nanti abang datang rumah ye. Handphone jangan lah ye, senang abang nak call, nak tanya nak beluk kat simpang mana.

  4. $ystem D3fault June 16, 2011 at 4:13 am

    HACKING IS A WAY TO SHOW MALAYSIAN GOVERNMENT CANNOT ACT SUPERIOR TO THEIR PEOPLE IF THEY DID NOT GET THEIR FREEDOM TO DO ANYTHING,AS IF ALL OF US CAN AFFORD TO BUY MOVIES,SOFTWARE AND EBOOK.THE FUCK WITH MALAYSIAN GOVERNMENT.BRIBERY AND PORNOGRAPHY WILL BE HERE AND THERE AND ALMOST NOT IMPOSSIBLE IS EVERYWHERE.IF THEY BLOCK THOSE FILE SHARING WEBSITE,WHAT ABOUT WEBSITE PORNOGRAPHY AND LIQUOR.IT IS UNFAIR TO ALL OF US.I GUESS THIS IS THE RIGHT TIME FOR US TO REBEL AND FUCK OUT OUR GOVERNMENT.CHOP OFF THEIR BALLS.AND LET US BREATHE FREELY.

  5. nur June 16, 2011 at 4:16 am

    cm bdo rakyat malaysia yg sokong hacker..hanya sbb tak bleh nk download cerita..gadai negara untuk perkara yg tak penting….

    • narusa June 16, 2011 at 11:54 am

      kite patutnye berbincang sesama kite..bukanke kite ade adb dan budi bahasa dan dari kecik lagi kita sudah di ajr dengan itu.. saya tak salhkan mana2 pihak cume saya sedih mngenangkan nasib ibu yang penat menagndungkan kite dan bapa yang tak pernah kenal erti letih mencari rezeki apabila anak yg dilahirkan jadi mcm ni… ingatlh pyg pernah di ajrkan kepada kite…

    • jem klen June 17, 2011 at 8:40 am

      mung berat66… org kaye cam ko ni leh lah duk huha huha…. makbrayak tol

    • ayiemedianetwork June 17, 2011 at 5:07 pm

      Download cerita je yang ko tahu? Lau download file2 lain xleh ke dpd megaupload semua tu? Huh You Are SO NOOB

      • exrienz July 19, 2011 at 2:30 am

        Makin bia makin naik minyak dyorg nie..Ak x marah sangat pun kalaw dyorg nak sekat file sharing..ad cara bypass..tapi x puas hati sbb psl cetak rompak bukan main bising,tapi kalau bab2 lucah @ pepew. Diamkan jee..Ape,menteri2 layan site nie kee smpai sengaja lepas site cmnie diakses? Mintak elok2 x dilayan,buat cmnie baru diorg nak dengar kot..huhuhu

    • HangJevat[LinuxyawS] August 14, 2011 at 8:43 pm

      bodo ?
      apa hak anda ?

      Kerana Mulut badan Binasa !

  6. jebat June 16, 2011 at 7:05 am

    Kasik hacks PTPTN 1 kali..=)

  7. kumbang jingga June 16, 2011 at 7:05 am

    memang tak patut kerajaan block DepositFiles, DuckLoad, FileServe, FilesTube dan MegaUpload..aku nak download movie pun susah…laman porno dorang tak sekat plak..aku skong korang

  8. ady June 16, 2011 at 3:09 pm

    klu rs bodo biar r..ko pehal nk bising3 kat cni! laman prono 2 yg ptt dowg block dlu..spe yg bodo skng? pikir3 kn

  9. KEBOTAKAN June 16, 2011 at 4:04 pm

    tol gak pe diowng buat ni……cuBa pikir kalu antar request buat surat byk2 kt gov soh buka balik website download GOV nak ke??????????XLAYAN LA GENG~!!!kt YOUTUBE pun ada cite movie melayu HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH,cuba la gov block youtube.pasti ramai rakyat malaysia membangkang..

  10. sw June 16, 2011 at 4:52 pm

    see +ve side ok. imagine kalu negara luar nak deal biz dgn kite. then dieorg dpt taw sharing file kene block. camne nak transfer file? kalu dieorg baru je bukak biz tue? mane nak bli server arge 10k+-? nak maintain lg? ingt murah lak cost server. be pro abit npe dieorg protes. negara luar xde lak sekat. maju gak dieorg..

    • exrienz July 19, 2011 at 2:33 am

      kerajaan yang corrupt,kononnye melabur berjuta2 brbilion2 buat website.Tapi secure x jugak. Entah2 x sampai pwn berjuta pon dyorg guna wat sumew nie..isk..bnyak masuk poket sndrie..:P

  11. takarakugaki June 16, 2011 at 11:45 pm

    Encik Nur, those file sharing websites (DepositFiles, DuckLoad, FileServe, FilesTube dan MegaUpload etc etc) not just only to download movies/apps/ebooks/etc, but to SHARE the files. Some of the email system can’t afford big filesize to attach, so itu la gunya filesharing hosts. Dah la internet kat Malaysia ni macam CELAKA, don’t expect semua orang mampu guna FTP.

  12. wakaka June 16, 2011 at 11:58 pm

    fuh! blog dragonforce masuk buletin utama tu malam tadi…

  13. cr0 June 17, 2011 at 4:07 am

    +1 takarakugaki

  14. Neofelis Noxkidz June 17, 2011 at 6:58 am

    =.=” NUR.. U R NOT LIKE US. KAMI KAKI DOWNLOAD BUKAN KAKI MAKI BODO MCM KO CKP TU.
    KO TAK GUNE APE YG KAMI GUNE. KO TAK FIKIR APE YG KAMI FIKIR. DAN KO TAK RASE SBB KO TAK RETI DOWNLOAD. JANGAN SUKE2 NAK TEMBAK MACAM TU JE.. KO BUKAN KAMI DAN KAMI TAKKAN PERNAH JADI MCM KO . NOOB.

  15. OKU June 17, 2011 at 4:15 pm

    tapi korang hacked JKM wat aper… OKU mcm aku susah lah nak access website untuk perkembangan terbaru… korang ni ZIONIS ker apa? aku doa korang jadi OKU mcm aku jugak satu hari nanti.. bila korang dah jadi macam aku… masa tu baru korang sedar. apa dah korang buat kepada org macam aku..

  16. Uchiha June 17, 2011 at 6:27 pm

    Susah doe nak ckp ngan org x paham bahase cam Nur nie ..cam cakap ngan keling sial ..

  17. Venere Veritas June 18, 2011 at 5:22 pm

    Sape kate rakyat Malaysia ni bo*oh??? NOWAY!!!! x bek mngaku kbo*han diri sendiri… Kire terer ape… Yang terer bantu yang x pandai… Korang bley kongsi maklumat, sedot data sedap2, SKMM or GOV x bley nak halang kite langsung pun… So, jangan wujudkan konspirasi ler erk…hack @ x suatu laman web tu x effect ape2 pon dalam kehidupan kite… Sebaliknye meMUDAHkan urusan pekerjaan kite… ^_^

  18. In2x June 20, 2011 at 2:32 am

    so stupid! dpt deface website cikai pon nk riuh sekampung mcm bagus! berlagakk hacker la kunun, gov block skit jer da nk bising2.. even budak sekolah pon taw nak bypass block tu.. x de bising2 pon.. jgn nk poyo la wei.. cit pooodah!

    dei.. melambak2 lg file utk file sharing.. rapidshare, mediafire, dropbox, 4shared, ish klu nk list kt sni, berganda2 byknya dari yg gov block tu.. jgn poyo boleh tak?? lagi menampakkan yg korang ni lg noob/script kiddie.

  19. woojumps June 20, 2011 at 8:31 am

    video ni ku penah tgk taun lepas..umur bdk ni baru 10 taun lau dpt wat program ni aku hack rais yatim nye facebook..ni la video nye

    Hacking facebook account by camellia

  20. Venere Veritas June 20, 2011 at 11:56 am

    To: In2x

    Bukan nak kecoh pon…ade aku kesah diorang hackers hebat ke x??x kate pown diorang hebat..adik aku pon same naek gak..aku pn x kecoh kalu aku hackers…tapi dah tu usehe diowg..aku RESPECT!!! stakat hack rename and html tu biase jew broooo~~

    sharing file x effect ape2 pown..google DNS kan ade…setakat link2 tu smuenye x tahan lame kot…3 hari confirm hoster delete..

  21. bree June 21, 2011 at 7:03 am

    Buat saudara In2x, yeah, memang banyak site filehostings lain, tapi kena la ingat, some of us dah bayar/subscribe utk certain file/webhostings sites tu. Cuba la bayangkan nasib org yang bayar utk guna sharing sites tu for good. Other webhostings bukan provide good service with faster connection pun, ditambah pulak dengan kecelakaan speed internet Malaysia ni, mentang2 la monopoli bisnes.

  22. SeventyOne CrewClub June 26, 2011 at 5:12 am

    hack la lg hebat aper daa stakat tu je… hhehehehhe

  23. SeventyOne CrewClub June 26, 2011 at 5:12 am

    rosakkan website terus la … hahahh

  24. FUTILEMALAYSIA July 1, 2011 at 4:38 pm

    Keep hackin governments websites………As long there’s ‘kind-hearted’ uploaders…piracy can’t be stopped…..Fuc**** co**-suc**** idiots didn’t understand that……Keep hacking until they aware………..Now….they’re trying to limit download speed…….Poor MFs,they have no idea that we can bypass their fuc**** restrictions and still download…….they.ve blocked porn websites classifiedly…..But all of their actions kinda obstruct our rights to use internet..Great work…For the againster….fu** u….

  25. pokjat July 4, 2011 at 8:39 am

    celake je
    gov~ kim salam at Najib terrr~

  26. eXception July 7, 2011 at 8:41 am

    Salam…

    Tindakan takde otak hacker DF ni ibarat mcm babi hutan menyondol tanaman orang di dalam pagar…
    SKMM menyekat laman web tersebut adalah bagi mengelakkan korang memuat turun fail yang illegal seperti pirated software dan movies…
    Sekiranya DNS ISP Malaysia digunakan untuk mendownload benda haram ni, maka ISP Malaysia akan berdepan tindakan saman oleh pengeluar perisian serta penerbit filem tsb…
    DF tak ubah macam budak kecik… Harap nama sahaja HACKER, tapi takde otak… Taunya dok melalak 24 jam… Taunya dok bertempik dan memberontak apabila keinginan tak dipenuhi…
    Masih banyak lagi source yang korang leh akses, Mediafire, Rapidshare, Hotfile dll… Cuma laman web aku sebut tadi akan buang mana-mana bahan illegal berbanding dengan source lain…
    Piiiraaahhh mabuk lu DF!! Go to hell all of yaa Hackers!! Korang dah bazirkan jutaan RM duit rakyat semata-mata untuk agensi kerajaan betulkan semula apa yang korang rosakkan… Allah bagi korang akal untuk berfikir ke arah kebaikan… Tapi korang berfikir camne nak merosakkan dan menjahanamkan… Seronok sangat ke hack laman web orang?? Apa rasa korang jika rumah korang kena pecah masuk dek pencuri atau perompak?? Jangan jadi BODOH!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: