Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Monthly Archives: January 2012

DF@info – Jenis-Jenis Hash dan Ciri-Cirinya

kali ni dragonforce ingin berkongsi dengan rakan-rakan serba sedikit mengenai HASH. Seperti yang kita selalu nampak
dalam group ramai yang minta pertolongan untuk decrypt hash yang mereka perolehi.
diharap apa yang Dragonforce kongi ini amat berguna kepada semua kawan-kawan.  =)

Setakat apa yang kami tahu, sekurang2nya ada 25 jenis hash.. mungkin ada lebih banyak lagi.
dibawah adalah jenis dan ciri-ciri hash yang kebiasaan kita nampak.

Read more of this post

Advertisements

Baju DragonForce Kini Di Pasaran !!

Sempena Tahun Baru Cina Yang Jatuh Pada Tahun Naga , Maka Pihak Pengurusan DragonForce Akan Menjual Baju T-Shirt Yang Pertama … Harga Sehelai Baju Adalah RM 35 Tidak Termasuk Penghantaran . Jumlah Yang Perlu Anda Bayar Untuk Sehelai Baju Adalah RM 40 Bagi Semenanjung Malaysia Dan RM 45 Bagi Sabah/Sarawak .. Jika Anda Bersetuju Hantarkan Maklumat Anda Seperti Berikut dan emailkan kepada ” dragonforce.shop@gmail.com “

Read more of this post

Imam Muda Najdi Kena Hack

Assalamualaikum , tidak ku sangka masuk juga EC dalam page tu hihi … Terima Kasih Rain Seven atas kerjasama yang di lakukan dan kami telah menawan page tersebut atas faktof keselamatan Facebook tidak selamat … Ini bukan unsur kianat atau ape yea , ini sebab nk bagi thu hati-hati mengunakan internet .. Tiada apa yang boleh anda percaya dalam dunia Cyber ini .. ingat pesan EC ni okeee .. kepada Imam Muda Najdi , you will get back that page oke ūüėÄ

https://www.facebook.com/im.najdi

Jack Sparrow RileksCrew Bersedia Kena Sumpah Seranah Azwan Ali

Terbaru mengenai Jack Sparrow di mana beliau telah bersedia untuk terima sumpah seranah oleh Azwan Ali di Melodi hahaha ..

Akaun Twitter Azwan Ali diambil alih oleh hacker ni awal pagi tadi lebih kurang 12.30 keatas sebab tweet last Azwan Ali pukul 12.30pagi.
Agak-agaknya apalah tujuan si Jack ni ambil akaun AA ni ek? Kesian AA, malam tadi dah menangis dalam Buletin Utama, bangun tidur pagi ni mesti menangis lagi sebab akaun Twitter yang dibanggakan sangat sebab ada puluh ribu follower tu dicuri.
Kurang pasti tujuan sebenar Jack ambil alih twitter AA. Adakah bersangkut paut dengan politik? atau cuma ingin menumpang populariti? yelah, kang si AA ni tengah jadi bualan sekarang sejak kes nak kerat & bakar orang tu. Namun kes tu, sudah dianggap selesai sebab mereka dah saling bermaafan.

HambaMalam kembali ???

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia . Agak terperanjat apabila terbuka satu site yang di hack oleh HambaMalam hihihi siapa yang tidak kenal dengan HambaMalam ini mmg rugi la sbb dia adalah salah seorang , orang kuat daripada DragonForce . Sudah lama EC xnmpak dia ni beraksi dan akhirnya untuk Ops Palentin dia telah kembali untuk menunjukkan bakatnya huhu .. Agak jelus la sikit kan sbb EC x dpt join kerana sibuk jea hihihi .. Mungkin Guess Who cabar HambaMalam ni hihihi tu pasal HambaMalam beraksi .. Msg yang di sampaikan oleh HambaMalam ialah :

Please look in the eyes of the animal that you are about to kill

there is still hope. why we must prevail? will not. ! every day. more than half of children rather than children, innocent people were killed in cold blood. crowded although my brother was murdered at all excessive. but we as brothers. will not sit still forgive you. You people are cruel. attacked with extreme. we seek refuge with Allah. we do not think evil will prevail. keep on fighting. Our firm grasp. devided We Fall
PEACE :And remember. Belief will never help the Jews. because of you there is of those who disbelieve. your intention is just one. robbed us. but we were not to give.
peace from Islam ¬†”

 

untuk melihat layari http://hevra.haifa.ac.il/poli/

Harap mereka sedar la dgn msg yang di sampaikan ini . Amin ..

 

– EC –

Deface Guess Who ?? Siapa Mereka ??

Assalamualaikum … Sedang2 Berjalan2 Di Facebook , EC ternampak satu Page facebook yang baru create so EC pun try la clik page tu , agak menarik kerana Page tersebut baru sahaja di tubuhkan dan telah melakukan 39 deface . walaupun hanya deface folder sahaja tetapi ia adalah satu permulaan yang agak menarik . Kesemua deface dari mereka menyampaikan Meseg yang sama iaitu :-

” Guess Who ????
Life’s too short to waste.
Dreams are fulfilled only through action,
not through endless planning to take action.
We waiting for a long time
And now we come to fight what had you done
We not forgive and We not forgot
ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD¬†”

Adakah ini juga¬†Operation Freedom Palestine¬†??? Mungkin ya sebab mereka menyampaikan meseg seperti itu tetapi mungkin juga tidak kerana , apa yang EC nampak ia seperti motif untuk membalas dendam .. Hmmm pening la hihihi better kita tunggu dan lihat apa yang terjadi seterusnya .. Walauapa pun hihihi EC wakil dari DragonForce nk ucapkan terima kasih la kepada ” Masta GW ” kerana kreditkan nama Crew kami juga ^_^

– EC –

39 Site Yang Di Deface Masta GW
Read more of this post

Berita Terbaru Mengenai DragonForce

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Buat Semua Pembaca Mydragonforce , terima kasih kerana sudi untuk membaca blog kami ini . Seperti yang sedia maklum , kini DragonForce cuba sedaya upaya untuk menaikkan namanya kembali selepas sekian lama sudah sembunyikan diri. Walaupun sejarah DragonForce dulu agak pahid tetapi sejarah seperti itu tidak akan berulang kembali . Pihak Pengurusan DragonForce kini cuba untuk melangkah satu per satu untuk maju ke hadapan menaikkan nama DragonForce dan kami mengharap anda juga menyokong kemajuan yang kami lakukan ini. Terima Kasih.

Ketika ini , kami sedang melakukan pertandingan membuat Design baju Dragonforce untuk dipilih sebagai design rasmi DragonForce untuk membuat baju t-shirt dragonforce yang pertama. Jika anda rasa anda berbakat , jom sertainya sebelum 20 Januari 2012 . Tema adalah warna Hitam dan mengunakan Logo naga sebagai simbol DragonForce . Mengunakan idea kreativiti masing2 dan hantarkan ke Laman Page kami di Facebook . https://www.facebook.com/mydragonforce

Kami juga telah melancarkan laman media untuk semua penyokong Dragonforce berinteraksi di laman Chat Room kami sambil mendengarkan radio online Ceria FM yang telah dijadikan sebagai radio rasmi DragonForce sebagai mengantikan DragonForce FM . Di laman chat room kami , anda juga boleh bermain Trivia di sana bersama rakan2 lain untuk merebut point siapa yang lebih banyak. Jangan lupa juga untuk mendaftarkan nama anda di Chat Room kami untuk langkah keselamatan. Hanya taip , /msg nickserv register passwodanda emailanda dan tekan enter . Jika ada sebarang masalah , tanya kepada mode kami yang bertugas . Anda juga boleh berchatting di chat room kami melalu MIRC . hanya masukkan serve dan port kami iaitu webmaster.facebookirc.org : 7000 . Untuk masuk ke laman media kami sila layari http://media-df.blogspot.com/

Selain itu , Pihak Pengurusan DragonForce telah melancarkan satu laman blog deface untuk melaporkan berita mengenai deface-deface yang dilakukan oleh rakyat malaysia khas nya dan oleh pihak luar umum nya . Anda juga boleh untuk menunjukkan bakat deface anda di sana dan jika kami rasa deface anda terbaik , kami akan menyiarkan di laman deface anda sebagai tanda penghargaan dari pihak kami . Laman boleh ini , baru sahaja di lancarkan pada 10 January 2012 dan berada dibawah naugan DragonForce dan menjadi Hak Milik DragonForce . Untuk maklumat lanjut , anda boleh melayari http://www.mydefacer.tk/

 

Writen By,

– EC –

Chatroom DragonForce Berpindah Ke Serve FacebookIRC

 

Assalamalaikum Dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog mydragonfoce.wordpress.com . Sekadar maklumat untuk anda , kami di Pihak Pentadbiran DragonFoce ingin memaklumkan kepada anda , dimana kami telah menukarkan serve MIRC kami yang lama kepada serve FacebookIRC . Kepada semua penguna MIRC , anda boleh masuk ke serve baru kami dengan meletakkan detail serve dan port FacebookIRC ( webmaster.facebookirc.org:7000 )  Chanel #DragonForce . Chatroom / Chanel ini terbuka kepada semua orang , anda boleh berchatting sambil menjawab Trivia di sana tanpa mengira latar belakang anda . Jangan lupa juga untuk mendaftarkan nama anda apabila anda telah melayari Chanel Kami .

Untuk masuk ke ChatRoom kami , layari : http://media-df.blogspot.com/

Phishing pakai FCK !

Phishing Yang Tak Akan Kena Ban!!

hari ini aku nk ajar anda cara phishing yg¬†TAK AKAN KENA¬†BAN.aq dah test.sbb memang aq guna cara ni.hehehe…baiklah jom mula…

 

Sebelum tu kepada yg masih x tahu cara nk register webhosting dan create phishing page di dalam file manager boleh rujuk sini:

Phishing Facebook

 

Langkah 1- Create file .php di webhosting :

 

Create file .php anda di webhosting.

 

Langkah 2 РCopy Link File .php anda :

 

Copy link file .php anda.

 

 

Tengok pada file php anda.tengok pada “open”

 

 

Right click pada “open”, dan copy link

 

 

Langkah 3 РEdit File Html :

 

 

Selepas itu, edit file html anda di dalam notepad.

Cara2nya :

1. tekan CTRL+F

2. Cari perkataan :  action=

3. setelah anda menjumpainya,anda akan nmpak di depan action= cuma tertera nama file.

Contoh:

action=’write.php’

 

4. Anda harus tukarnya kepada link file php anda.

Contoh:

action=’domain.hosting.com/apa2.php <—- nama file php anda

 

5. Setelah siap, save file html anda itu.

 

 

 

 

 

 

 

Langkah 4 РUpload file phishing menggunakan FCKEditor :

 

Note : Bagi yg masih belum tahu cara nk upload file menggunakan FCKeditor bolehlah rujuk sini : FCKEditor Deface

 

1. Baiklah sekarang anda harus upload file html anda itu menggunakan FCKEditor.Setelah itu anda bolehlah test phishing anda itu!!

 

Website vuln cadangan : http://www.schoolshopper.com.au

 

Contoh Link Phishing anda :

http://www.schoolshopper.com.au/phishing.html

 

2. Sekarang anda boleh lah menghantar link phishing anda itu kepada mangsa anda!

 

note1 : phishing ini sama seperti phishing biasa.file yg berisi password dan email akan muncul di dalam webhosting anda.cuma kelainannya webhosting tidak akan dapat kesan file phishing.

 

note2 : anda tidak perlu delete file php anda yg berada di dalam webhosting anda itu setelah habis phishing.

 

– EC –

Tukar Background Folder

Bagaimana nak tukar background di dalam folder??? Sebenarnya cara ni dah lama, mungkin ada yang tidak tahu lagi  Hanya perlu menggunakan sofware yang semudah ABC sahaja.

CARA-CARA :

1) Install software IESHWIZ Background Maker (Download Sini)

2) Save > buka installer/setup sofware tersebut di tempat folder yang anda mahu jadikan background > Next > thick pada Modify Background Picture And File Name Appearance > click Browse untuk masukkan gambar.

3) Click Text jika mahu adjust warna text/tajuk file anda > Next.

4) Click Finish.p/s : Software ini hanya menyokong format gambar .jpg sahaja.

Selain itu, anda boleh menggunakan software lain antaranya :-

Windowspaper XP–¬†StyleFolder¬†(boleh tukar icon dan juga background folder)