Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

cara hack Facebook mengunakan yahoo id

ok..saya nak share lubang kat facebook yang saya jumpe..ni cume boleh hack random..try and success..tak semua facebook yang kita nak hack boleh hack..khas utk yahoo mail

 

1. go to https://edit.yahoo.com/registration?.intl=us&.pd=ym_ver%253D0%2526c%253D%2526ivt%253D%2526sg%253D&new=1&.done=http%3A//mail.yahoo.com&.src=ym&.v=0&.u=8aavn3179rir9&partner=&.partner=&pkg=&stepid=&.p=&promo=&.last=

 

tak pun korg leh g ymail.com dan klik create new account.

 

2. pergi kat facebook target kita, ambil email..

 

3. copy email user tu dan paste kat dalam kotak Yahoo! ID and Email under Select an ID and password .. pastu takan check..

 

kalau email tu tulis “This ID is not available” maknanya tidak boleh..

kalau email tu bold dan ada tulis “change” kt tepi email tu, teruskan dengna step seterusnye..

 

4. register email tu dgn details yang ringkas snang korg ingat..

 

5. go to https://www.facebook.com/recover.php ataupun buka facebook dan klik “forgot password”

 

paste email dekat kotak atas skali.. lepastu tekan search..

 

6. tekan this is my account..

 

7. tekan send codes..

 

nanti akan keluar satu window dan korang login sahaja gune email dengan password yang korang daftarkan tadi

tekan agree..

 

kalau tiada apa apa window keluar, korang kena login secara manual dekat email tadi..

pastu klik je link yg facebook

 

8. msukkan password baru..siapp..

 

9. satu masaalah yang saya tidak dapat atasi, account kena locked..

6 responses to “cara hack Facebook mengunakan yahoo id

  1. azmi January 4, 2012 at 3:11 am

    langkah ke 7 aq x leh wt la mcm mne.. tolong ajak aq.. plz..

  2. lannardo January 19, 2012 at 4:04 pm

    tak jadi pun… kat search emel facebook dia tak jalan.. takder pape movement pun…

  3. Anoyingmous March 8, 2012 at 5:29 pm

    klu tukar yahoo.com ke ymail bleyh tak ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: