Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

INTERNET DOWNLOAD MANAGER v6.08.8 FULL VERSION

ok .. saya akan berkongsi satu tool .. tool ni selalu di cari oleh pendownload pendownload..
internet download menager adalah satu tool untuk menpercepatkan download korang ..ikut langkah ni kalau korag nak IDM korang full version
1. Download IDM v6.08.8 DISINI

2. Ekstrak, dan korang buka idman608b.exe untuk insatll IDM korang. sebelum tu korang jangan buka dulu IDM korang k

3. selepas itu korang buka SnDk&p.exe dan kopi serial key untuk aktivkan IDM korang.

4. buka IDM, pilih tab Registration, masukkan nama dan email macam biasa .lepastu masukkan serial yang di keluarkan macam dekat dalam PATCH
Download via 4shared Download File – 4.6 Mb (via oron)
SekarangIDM korang dah full version … Enjoy …………..

– EC –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: