Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Phishing pakai FCK !

Phishing Yang Tak Akan Kena Ban!!

hari ini aku nk ajar anda cara phishing yg TAK AKAN KENA BAN.aq dah test.sbb memang aq guna cara ni.hehehe…baiklah jom mula…

 

Sebelum tu kepada yg masih x tahu cara nk register webhosting dan create phishing page di dalam file manager boleh rujuk sini:

Phishing Facebook

 

Langkah 1- Create file .php di webhosting :

 

Create file .php anda di webhosting.

 

Langkah 2 – Copy Link File .php anda :

 

Copy link file .php anda.

 

 

Tengok pada file php anda.tengok pada “open”

 

 

Right click pada “open”, dan copy link

 

 

Langkah 3 – Edit File Html :

 

 

Selepas itu, edit file html anda di dalam notepad.

Cara2nya :

1. tekan CTRL+F

2. Cari perkataan :  action=

3. setelah anda menjumpainya,anda akan nmpak di depan action= cuma tertera nama file.

Contoh:

action=’write.php’

 

4. Anda harus tukarnya kepada link file php anda.

Contoh:

action=’domain.hosting.com/apa2.php <—- nama file php anda

 

5. Setelah siap, save file html anda itu.

 

 

 

 

 

 

 

Langkah 4 – Upload file phishing menggunakan FCKEditor :

 

Note : Bagi yg masih belum tahu cara nk upload file menggunakan FCKeditor bolehlah rujuk sini : FCKEditor Deface

 

1. Baiklah sekarang anda harus upload file html anda itu menggunakan FCKEditor.Setelah itu anda bolehlah test phishing anda itu!!

 

Website vuln cadangan : http://www.schoolshopper.com.au

 

Contoh Link Phishing anda :

http://www.schoolshopper.com.au/phishing.html

 

2. Sekarang anda boleh lah menghantar link phishing anda itu kepada mangsa anda!

 

note1 : phishing ini sama seperti phishing biasa.file yg berisi password dan email akan muncul di dalam webhosting anda.cuma kelainannya webhosting tidak akan dapat kesan file phishing.

 

note2 : anda tidak perlu delete file php anda yg berada di dalam webhosting anda itu setelah habis phishing.

 

– EC –

One response to “Phishing pakai FCK !

  1. Acol January 10, 2012 at 4:57 pm

    yg first tu tak faham sangat . Minta terng lebih terperinci bole ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: