Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Jack Sparrow RileksCrew Bersedia Kena Sumpah Seranah Azwan Ali

Terbaru mengenai Jack Sparrow di mana beliau telah bersedia untuk terima sumpah seranah oleh Azwan Ali di Melodi hahaha ..

Akaun Twitter Azwan Ali diambil alih oleh hacker ni awal pagi tadi lebih kurang 12.30 keatas sebab tweet last Azwan Ali pukul 12.30pagi.
Agak-agaknya apalah tujuan si Jack ni ambil akaun AA ni ek? Kesian AA, malam tadi dah menangis dalam Buletin Utama, bangun tidur pagi ni mesti menangis lagi sebab akaun Twitter yang dibanggakan sangat sebab ada puluh ribu follower tu dicuri.
Kurang pasti tujuan sebenar Jack ambil alih twitter AA. Adakah bersangkut paut dengan politik? atau cuma ingin menumpang populariti? yelah, kang si AA ni tengah jadi bualan sekarang sejak kes nak kerat & bakar orang tu. Namun kes tu, sudah dianggap selesai sebab mereka dah saling bermaafan.
Ataupun kes beliau ingin menyaman tuuttt ********* hhihihi mne la EC thu kan .. so ape2 pun teruskan menonton rancangan melodi untuk melihat Azwan Ali menyumpah seranah jack sparrow hihihi jgn mrh jea jack , kenyataan ni hihihi … Good Job..
– EC –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: