Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

#Oppppsssssaurat dan Etika Memancing


Assalamualaikum dan salam 1 malaysia..

Sejak kebelakangan ini wak tgok ramai yang menggukana teknik Phishing ni untuk merampas acc Facebook dan blog si mangsa,
apa yang nak dijadikan cerita disini ialah bukan teknik pshising tapi ETIKA ketika mengodam.. hmm..
apa yang wak tgok kebanyakan Hakes hakes diluar sana pabila berjaya merampas acc si mangsa
tak kisah la blogger ke facebook ke, si hakes akan meninggalakn note “You Has Been Hack” ataupun menukarkan templetes blogger kepada
DEFACE PAGE..

sebagai contoh: digodam oleh Hanafie Warren DF… Click sini
http://inibelogfyna.blogspot.com/
http://adophotography.blogspot.com/
http://shopiliciouz.blogspot.com/
http://bezliriklagu.blogspot.com/

http://www.facebook.com/belogfyna
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002256203785

untuk apa semua ini???? hmmmmm….

dan cuba anda bandingkan pula dgn kes seperti yang disiarkan di Mydeface.tk.. Click sini 
Ya.. Wak mengaku, kebanyakan yang  buat mcm ni adalah hasil STUDENT DF sendiri yang telah menghadiri kelas2 DF.

bukan ingin wak menyalahkan sesiapa. tapi dengan ilmu yang anda semua ada, anda boleh buat mcm2 lg.
Untuk pengatahuan semua, ramai lagi student2 DF yang telah buat kebajikan seperti mengodam group2 songsang gay lesbian dan group2 freethinker. cuma xdijadikan bahan cerita pun..

kepada hakess hakess diluarsana, xkisah la dari screw df ka, screw driver ka, disini wak menyeru jom kita buat kebaikan dgn ilmu yang kita ada..

dengan ini.. wak selaku member Dragonforce Malaysia menyeru SEMUA hakesss hakess kita lancarkan

#OPSAURAT
Objektif Ops:
Menutup/Menukar privacy album mangsa ke “Only Me”

Tarikh mula :
10 Feb 2012

 Tarikh tamat:
Hari Kiamat

Cara2nya:
1.Pancing
2. Photo Album > set kepada “only me”
3. Privacy Setting >  How Tags Works > set kepada”only me”

Syarat2 penyertaan:
tiada. semua hakess digalakan

contoh:
(click untuk besarkan)

DFT jgn nakal2 yer.. sekian…. =)
Resistance is Futile

19 responses to “#Oppppsssssaurat dan Etika Memancing

  1. Silence Xiv February 10, 2012 at 3:57 pm

    rsenya ag best klu delete trus gmbr2 tu kan… (^_^)

  2. Mistaker February 10, 2012 at 4:17 pm

    Saya nak join . Tapi saya tak tau macammana and takde tools utk break password n email orang la T__T

  3. Programmer Nazaryman February 10, 2012 at 4:24 pm

    Saya takde ke ?😥

    dah banyak sy hack orang nyer blogger

  4. Wan Fahmi February 10, 2012 at 9:56 pm

    tukar dp berasaskan “SAYA TAK BUKA AURAT”
    mgkin owner profile rasa brsalah .

  5. Megat February 11, 2012 at 12:32 am

    aku dh msuk dh ops aurat ritu…

  6. muhamad solihin February 11, 2012 at 11:36 am

    camne nk jion smue DF nie

  7. Mohd Jaslan February 11, 2012 at 3:35 pm

    salam….

    deface website ni… plss..
    http://www.wishct.com

    nie laa website sarang pelacuran maya kat malaysia… sama2 banteras pelacurann…

  8. SecretLink February 13, 2012 at 2:19 pm

    Dh start!!! jom bantu….

  9. hatta February 18, 2012 at 10:53 am

    nak msop kls df cmner..coz nak trot sme2 bjuang..

  10. d347h_3v1L February 18, 2012 at 12:04 pm

    Haha ~ Forever Alone eh tuan FB tu nanti xD

  11. BiG_MasTer March 9, 2012 at 3:16 am

    jgn ade yg ckp nak bljar deface sbb nk ikut bjuang tp ade udang sbalik batu….
    |::Dont feel bad if you didnt do that::|

  12. hazrul March 9, 2012 at 1:42 pm

    sy nak join!! tengah belaja buat pishing nie..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: