Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

MyMetro KenaHACK!

MyMetro kena hack??

biar betik?? ce tgok Screen Shot dibawah..

ahaha.. saja ja nk kasi korang panassss sket.. hahaha.. TROLOL..

makaseh le untuk sesapa yang terlibat ye.. tapi utk pengatahuan semua, byk group2 songsang yang ditumpaskan contohnya
contohnya group gay, lesbian, atheist, murtad.. .. cuma xdiketahui org ramai je…

click sini untuk Berita Mymetro

disini wak ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang crew2 yang terlibat

dan member Cyber Army DF-Trooper yang telah banyak memPraktik kan skill yang di belajar dalam kelas2 DF dan

tak lupa juga “abe” Dragon Force iatu RileksCrew..

sedikit paparan dari Newspaper yang dicilok di kedai mamak.. ekekeke

tapi kn, kepada yang belum kenal Dragonforce ni sapa, anda bolehlah click link2 dibawah tu ye.. tak kenal maka tak cinta kann??

>>>>>> Source 1  <<<<<<
(google)

>>>>>>  Source 2 <<<<<<
(kosmo)

>>>>>> Source 3 <<<<<<
(TV3)

tapi itu semua cerita dlu der…. kami dah masuk geng2 baik. tiap2 hari tgok video ustaz idrus.. hehe

credit:  
RileksCrew + Newbie3viLc063s + H3x4 Crew + Cyb3r 4rmy  + Dragon Force + Macho Cyb3rSec + Cat DevilCode

MyMetro
(Ghaddafi  Musli)

Media Official Dragonforce: 
www.MyDefacer.tk

-Resistance is Futile-
-wak-

3 responses to “MyMetro KenaHACK!

  1. muhammad zairul February 27, 2012 at 6:42 am

    asalammmulaikum.. saya muhd zairul.. boleh tk saya nk join group ni.

  2. ipin March 11, 2012 at 2:38 pm

    salam. tolong hack website makcik sitt al-wazara yg suka hina2 islam ley😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: