Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Danny Phantom meroyan tak tentu pasal

Quote from PHC

Mengapa CyberSecurity Malaysia dijadikan sasaran ?
“Kerana CyberSecurity Malaysia tidak melakukan sebarang tindakan walaupun banyak perkara-perkara yang boleh menjejaskan akidah umat Islam di internet. Selamatkah internet jika begitu ?..

kenyataan paling LOLSEC daripada geng

paling bagang.. abistu ko pg spam pic lucah tu bagus sgt ka?? ni dok pung pang pung pang..

kami p wujudkan Dragonforce ni sbb nk kumpulkan Belia malaysia dan nk bgtau bertapa pengtingnya keselamatan dalam talian. ingin menjadi cyber tester..

bukan nk jadi SAMSENG CYBER..

lg satu kenyataan bingai dari geng danny phantom

Buktinya, Dragon Force yang kononnya tidak mahu menjadi pengkhianat negara di dalam kenyataan mereka itu pernah disiarkan di akhbar Kosmo! kerana menggodam laman web kerajaan atas alasan mahukan kebebasan berinternet.

Ops Cyber Security di jalankan untuk membuka mata pihak-pihak yang berwajib sepertimana Dragon Force melakukan aktiviti penggodaman terhadap laman kerajaan kerana memprotes kerajaan menghalang kebebasan berinternet.

woi.. kami p attack dlu sbb inginkan KEBEBASAN internet.. bukan untuk kami ja. tapi utk SELURUH MALAYSIA! dah lah rakyat malaysia ni miskin.. minyak naik seposen dan kecoh.. mana mampu beli windows rega rm200, anti virus RM99, adobe photoshop rega beribu2.. boleh pg check 1 malaysia ni, berapa ketul je org beli windows ori..

nah jom masuk group sini kalo mau cakap byk —> https://www.facebook.com/groups/gaduh/

 

nah ni link blog  http://www.phantomcrews.com/.. mls nk amik screen shot..

-wak-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: