Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

About

Official DF Site = Mydragonforce.wordpress.com

Official DF Network = FacebookIRC Networks

  Official DF Radio = MyDragon FM

Official DF Fans = Facebook Page DragonForce

Official DF Support = Media-DF , Mydefacer , Ceria FM

1.Apa pandangan Dragonforce terhadap Anonymous:
Anonymous merupakan sesuatu nama yang besar untuk aktivit hacking, mereka bukan untuk dimiliki dan bukan untuk diagungkan, tetapi mereka berjuang untuk mendapatkan kebebasan, mereka mengecam kesemua pemonopoli yang didapati menggunakan agenda2 tertentu untuk menyelindungi aktiviti menjajah pemikiran (minda) anda,Asasnya perjuangan Anonymous terlalu besar skop yang mereka lakukan. Tetapi adakah anda memikirkan Dragonforce adalah anonymous? Baca lagi..

2.Dragonforce dan Anonymous:
Dragonforce pula bukanlah anonymous, Dragonforce merupakan Sebuah pembentukkan untuk perjuangan dan group pertempuran rakyat dimalaysia,perjuangan yang dibawa oleh Dragonforce hampir menyerupai anonymous,tetapi skop yang kami hadkan adalah lebih tertumpu kepada “GERAKAN MILIK RAKYAT MALAYSIA”. Baca lagi..

3.Dragonforce dan Undang2:
Saluran Hacking dari perspektif undang2 negara,Beberapa akta negara telah melabelkan ia adalah sebagai jenayah siber atas sebab tertentu,maka ia akan dikatakan sebagai jenayah, dalam menuetralkan aktivit yang dikatakan jenayah tersebut, anda digalakkan membuat hacking berlandaskan etika dan prinsip yang mendatangkan kepada kebaikan.tidak bermakna anda membawa nama dragonforce anda akan tertangkap, tetapi anda haruslah berhati-hati, kerana anda akan ditangkap berdasarkan aktiviti yang anda lakukan.Baca lagi..

4.Fokus Serangan yang digalakkan:
Antaranya: sesawang GAY,LESBIAN,PENGHINAAN AGAMA [meliputi seluruh agama],PENGHINAAN BANGSA [Meliputi semua bangsa di Malaysia] , Kemasukkan website luar negara dimalaysia yang melibatkan aktivit porno,abusing dan yang sewaktu dengannya).Baca lagi..

5.Anda dan Dragonforce:
kesemua motif serangan digalakkan utk dikreditkan nama pada Dragonforce,berserta slogan yang telah diwujudkan (jadikan nama Dragonforce sebagai simbol kesatuan/Unity kita bersama), mesej yang diberikan dalam serangan, pastikan tiada unsur yang melibatkan emosi dan mestilah selari dengan perbincangan yang dicapai dari kalangan ahli dragonforce.Baca lagi..

6.Dragonforce dan Caranya:
Kesemua aktiviti tersebut kita lakukan dengan pelbagai cara, yaitu seperti melalui (Seni Defacement dan Injection,informasi berMEDIA, DDoS pada sesawang yang melibatkan “Abuse” dan yang sewaktu dengannya) serangan yang kita buat juga bukan bertujuan untuk memalukan negara.Apa sahaja yang diperkatakan oleh media/mereka yang menentang perjuangan/cara kita haruslah diendahkan jika ia melibatkan sesuatu yang menjatuhkan kredibiliti Dragonforce.Maka setiap aktiviti mesti diperjelaskan dengan mesej yang elok dan beretika.

7.Dragonforce dan Landasannya:
anda sudah disediakan landasan tertentu untuk mengadakan perbincangan sebelum melakukan aktiviti, berikut merupakan kawasan yang telah dibentuk utk kemudahan anda semua:

a.IRC dragonforce
[laluan perbualan untuk semua rakan Dragonforce],
b.DF-Army
[Kawasan ahli yang bermacam kemahiran berbincang dan kawasan pengumuman aktiviti]
c.DF-Monster
[Kawasan ahli yang berkemahiran berbincang dan kawasan pengumuman aktiviti]
d.DF-Division 1 (Fruit)
[merupakan kawasan perbincangan agenda secara kecil-kecilan DFTB1]
e.DF-Dragonfroce Love Malaysia
[Kawasan mengumpulkan mangsa pembulian Siber dan sebarang aduan utk dijadikan bahan]
f.DF-Baby,DF-Trooper,DF-Media
[Kelas 2 Dragonforce]

politik dan dragonforce
– tidak memihak pada kerajaan atau pembangkan

dana @ dragonforce
– tidak mendapat mana2 dana dari mana2 pihak.. dan DF tidak pernah memita/mengambil dana untuk tujuan apa2 skalipun.

belia @ dragonforce
– member df mejoritinya adalah daripda golongna belia. selain mengumpul belia di bawah 1 nama iatu “DF”, df juga akan membimbing golongan ini supaya menjadi pengodam yang beretika.

## kt fokus serangan tu,
DF akan mengganas sekiranya ada pihak tertentu cuba untuk menganggu keamanan, kebebasan dalam alam cyber. DF men’deface sesawan bukan semata2 hanya untuk melakukan kerosakan atau polularity.. tapi DF akan mengguanan cara ini untuk menyuarakan suara rakyat malaysia..

Sekian

Dragonforce
Resistance is futile
HAK MILIK RAKYAT MALAYSIA

Credit:
Wak Ketari,Domo Kun,Kamarudin Ishak,Jack Defcon,Ejoy Crew,Tomhat,DF-Monster,DF-Army,DF-Media, Dragonforce,DF-Baby,DF-Trooper.

15 responses to “About

  1. Muhammad Hafizuddin June 16, 2011 at 12:36 pm

    i hope anynomous keep hack all gov website..make sure they wont block anything except porn site..

  2. arelanz June 16, 2011 at 8:04 pm

    hahaha padan muka

  3. lanmafia June 16, 2011 at 8:10 pm

    terbaik la dragon force ni…biar rasa sket mcm mana kalau dowg diserang… kami bulan2 pakai internet bukan nye free… mahal lagi tu kami bayar… memang x patut. ada ke patut nak download pown kena block… memang x adil… apa guna nya kami pakai internet kalau x bley download…duit downg nak , tapi kehendak pengguna tidak diutamakan… betul ke tindakkan kerajaan ni?… fikir2 lah

  4. lanmafia June 17, 2011 at 7:17 am

    dragon force keep moving…destroy all goverment website. lets us know who you are. l luv ur !! yeah… just keep moving dont stoping

  5. Profesor Hafiz June 17, 2011 at 8:10 am

    http://www.facebook.com/Jay.C.Davies
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001246053060

    This Is My Fb And It is Been Hack
    Can You Hack It Back
    Please
    We Need Someone Like U…
    Please Pm Me The Password And Base Email Password..
    Please It Is My Old Facebook..

  6. Profesor Hafiz June 17, 2011 at 8:35 am

    Please Help me
    We All Support You..
    You Are The Best

  7. Amirrul Ahmad June 19, 2011 at 3:22 pm

    macam mana nak hack wifi ??

  8. wabbit June 21, 2011 at 8:08 am

    Greetings dragonforce
    Please take a look at http://pastebin.com/9KyA0E5v
    Contact sabu & drop by at our irc chan🙂 #opmalaysia #antisec @irc.anonops.li
    Follow us on
    http://twitter.com/lulzsecmalaysia
    https://www.facebook.com/pages/LulzSec-Malaysia/118363654917137

  9. bun renjong June 23, 2011 at 10:59 am

    hebat la korang ni the best

  10. FUTILEMALAYSIA July 1, 2011 at 4:35 pm

    Keep hackin governments websites………As long there’s ‘kind-hearted’ uploaders…piracy can’t be stopped…..Fuc**** co**-suc**** idiots didn’t understand that……Keep hacking until they aware………..Now….they’ll try to limit download speed…….Poor MFs,they have no idea that we can bypass their fuc**** restrictions and still download…….they.ve blocked porn websites classifiedly…..But all of their actions kinda obstruct our rights to use internet..Great work…

  11. SESIAPA September 13, 2011 at 9:09 am

    cane nk masuk klas yg korang anjurkn ek ?

  12. ROG October 25, 2011 at 4:02 pm

    http://exception2008.blogspot.com/2011/07/dragonforce-kumpulan-hacker-takde-otak.html

    ni ade blog cari pasal same lu…comment bawah skali bloger ni cabar blog dia di hack..ape tnggu lg..kasi abis la..

  13. ImJan January 8, 2012 at 7:31 am

    ada apa2 function tak apa bila kita right klik di sesuatu page dan kitetekan page source? ada apa2 maklumat kite boleh guna di dalam page source tu? saye pernah hack myspace gune page source… tp ade bende lain tak kite boleh buat

  14. AR77 March 6, 2012 at 1:29 am

    Salam,
    blog kami : http://anakrantau1977.blogspot.com/
    kena hack.. itu kami x kesah..
    .. tapi kalau diteliti betul-betul dia ada tulis F-word kat Malaysia tu yg x best tu..
    korang mesti pakar kan.. tolong pulihkan balik..
    kami x pandai dalam hal-hal macam ni..
    kebijaksanaan amat kami hargai
    Terima Kasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: