Dragon Force (Malaysia)

Group Tempur DragonForce & Rilekscrew

Jack Sparrow RileksCrew Bersedia Kena Sumpah Seranah Azwan Ali

Terbaru mengenai Jack Sparrow di mana beliau telah bersedia untuk terima sumpah seranah oleh Azwan Ali di Melodi hahaha ..

Akaun Twitter Azwan Ali diambil alih oleh hacker ni awal pagi tadi lebih kurang 12.30 keatas sebab tweet last Azwan Ali pukul 12.30pagi.
Agak-agaknya apalah tujuan si Jack ni ambil akaun AA ni ek? Kesian AA, malam tadi dah menangis dalam Buletin Utama, bangun tidur pagi ni mesti menangis lagi sebab akaun Twitter yang dibanggakan sangat sebab ada puluh ribu follower tu dicuri.
Kurang pasti tujuan sebenar Jack ambil alih twitter AA. Adakah bersangkut paut dengan politik? atau cuma ingin menumpang populariti? yelah, kang si AA ni tengah jadi bualan sekarang sejak kes nak kerat & bakar orang tu. Namun kes tu, sudah dianggap selesai sebab mereka dah saling bermaafan.
Advertisements

HambaMalam kembali ???

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia . Agak terperanjat apabila terbuka satu site yang di hack oleh HambaMalam hihihi siapa yang tidak kenal dengan HambaMalam ini mmg rugi la sbb dia adalah salah seorang , orang kuat daripada DragonForce . Sudah lama EC xnmpak dia ni beraksi dan akhirnya untuk Ops Palentin dia telah kembali untuk menunjukkan bakatnya huhu .. Agak jelus la sikit kan sbb EC x dpt join kerana sibuk jea hihihi .. Mungkin Guess Who cabar HambaMalam ni hihihi tu pasal HambaMalam beraksi .. Msg yang di sampaikan oleh HambaMalam ialah :

Please look in the eyes of the animal that you are about to kill

there is still hope. why we must prevail? will not. ! every day. more than half of children rather than children, innocent people were killed in cold blood. crowded although my brother was murdered at all excessive. but we as brothers. will not sit still forgive you. You people are cruel. attacked with extreme. we seek refuge with Allah. we do not think evil will prevail. keep on fighting. Our firm grasp. devided We Fall
PEACE :And remember. Belief will never help the Jews. because of you there is of those who disbelieve. your intention is just one. robbed us. but we were not to give.
peace from Islam  ”

 

untuk melihat layari http://hevra.haifa.ac.il/poli/

Harap mereka sedar la dgn msg yang di sampaikan ini . Amin ..

 

– EC –

Deface Guess Who ?? Siapa Mereka ??

Assalamualaikum … Sedang2 Berjalan2 Di Facebook , EC ternampak satu Page facebook yang baru create so EC pun try la clik page tu , agak menarik kerana Page tersebut baru sahaja di tubuhkan dan telah melakukan 39 deface . walaupun hanya deface folder sahaja tetapi ia adalah satu permulaan yang agak menarik . Kesemua deface dari mereka menyampaikan Meseg yang sama iaitu :-

” Guess Who ????
Life’s too short to waste.
Dreams are fulfilled only through action,
not through endless planning to take action.
We waiting for a long time
And now we come to fight what had you done
We not forgive and We not forgot
ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD ”

Adakah ini juga Operation Freedom Palestine ??? Mungkin ya sebab mereka menyampaikan meseg seperti itu tetapi mungkin juga tidak kerana , apa yang EC nampak ia seperti motif untuk membalas dendam .. Hmmm pening la hihihi better kita tunggu dan lihat apa yang terjadi seterusnya .. Walauapa pun hihihi EC wakil dari DragonForce nk ucapkan terima kasih la kepada ” Masta GW ” kerana kreditkan nama Crew kami juga ^_^

– EC –

39 Site Yang Di Deface Masta GW
Read more of this post

Berita Terbaru Mengenai DragonForce

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Buat Semua Pembaca Mydragonforce , terima kasih kerana sudi untuk membaca blog kami ini . Seperti yang sedia maklum , kini DragonForce cuba sedaya upaya untuk menaikkan namanya kembali selepas sekian lama sudah sembunyikan diri. Walaupun sejarah DragonForce dulu agak pahid tetapi sejarah seperti itu tidak akan berulang kembali . Pihak Pengurusan DragonForce kini cuba untuk melangkah satu per satu untuk maju ke hadapan menaikkan nama DragonForce dan kami mengharap anda juga menyokong kemajuan yang kami lakukan ini. Terima Kasih.

Ketika ini , kami sedang melakukan pertandingan membuat Design baju Dragonforce untuk dipilih sebagai design rasmi DragonForce untuk membuat baju t-shirt dragonforce yang pertama. Jika anda rasa anda berbakat , jom sertainya sebelum 20 Januari 2012 . Tema adalah warna Hitam dan mengunakan Logo naga sebagai simbol DragonForce . Mengunakan idea kreativiti masing2 dan hantarkan ke Laman Page kami di Facebook . https://www.facebook.com/mydragonforce

Kami juga telah melancarkan laman media untuk semua penyokong Dragonforce berinteraksi di laman Chat Room kami sambil mendengarkan radio online Ceria FM yang telah dijadikan sebagai radio rasmi DragonForce sebagai mengantikan DragonForce FM . Di laman chat room kami , anda juga boleh bermain Trivia di sana bersama rakan2 lain untuk merebut point siapa yang lebih banyak. Jangan lupa juga untuk mendaftarkan nama anda di Chat Room kami untuk langkah keselamatan. Hanya taip , /msg nickserv register passwodanda emailanda dan tekan enter . Jika ada sebarang masalah , tanya kepada mode kami yang bertugas . Anda juga boleh berchatting di chat room kami melalu MIRC . hanya masukkan serve dan port kami iaitu webmaster.facebookirc.org : 7000 . Untuk masuk ke laman media kami sila layari http://media-df.blogspot.com/

Selain itu , Pihak Pengurusan DragonForce telah melancarkan satu laman blog deface untuk melaporkan berita mengenai deface-deface yang dilakukan oleh rakyat malaysia khas nya dan oleh pihak luar umum nya . Anda juga boleh untuk menunjukkan bakat deface anda di sana dan jika kami rasa deface anda terbaik , kami akan menyiarkan di laman deface anda sebagai tanda penghargaan dari pihak kami . Laman boleh ini , baru sahaja di lancarkan pada 10 January 2012 dan berada dibawah naugan DragonForce dan menjadi Hak Milik DragonForce . Untuk maklumat lanjut , anda boleh melayari http://www.mydefacer.tk/

 

Writen By,

– EC –

Chatroom DragonForce Berpindah Ke Serve FacebookIRC

 

Assalamalaikum Dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog mydragonfoce.wordpress.com . Sekadar maklumat untuk anda , kami di Pihak Pentadbiran DragonFoce ingin memaklumkan kepada anda , dimana kami telah menukarkan serve MIRC kami yang lama kepada serve FacebookIRC . Kepada semua penguna MIRC , anda boleh masuk ke serve baru kami dengan meletakkan detail serve dan port FacebookIRC ( webmaster.facebookirc.org:7000 )  Chanel #DragonForce . Chatroom / Chanel ini terbuka kepada semua orang , anda boleh berchatting sambil menjawab Trivia di sana tanpa mengira latar belakang anda . Jangan lupa juga untuk mendaftarkan nama anda apabila anda telah melayari Chanel Kami .

Untuk masuk ke ChatRoom kami , layari : http://media-df.blogspot.com/

Phishing pakai FCK !

Phishing Yang Tak Akan Kena Ban!!

hari ini aku nk ajar anda cara phishing yg TAK AKAN KENA BAN.aq dah test.sbb memang aq guna cara ni.hehehe…baiklah jom mula…

 

Sebelum tu kepada yg masih x tahu cara nk register webhosting dan create phishing page di dalam file manager boleh rujuk sini:

Phishing Facebook

 

Langkah 1- Create file .php di webhosting :

 

Create file .php anda di webhosting.

 

Langkah 2 – Copy Link File .php anda :

 

Copy link file .php anda.

 

 

Tengok pada file php anda.tengok pada “open”

 

 

Right click pada “open”, dan copy link

 

 

Langkah 3 – Edit File Html :

 

 

Selepas itu, edit file html anda di dalam notepad.

Cara2nya :

1. tekan CTRL+F

2. Cari perkataan :  action=

3. setelah anda menjumpainya,anda akan nmpak di depan action= cuma tertera nama file.

Contoh:

action=’write.php’

 

4. Anda harus tukarnya kepada link file php anda.

Contoh:

action=’domain.hosting.com/apa2.php <—- nama file php anda

 

5. Setelah siap, save file html anda itu.

 

 

 

 

 

 

 

Langkah 4 – Upload file phishing menggunakan FCKEditor :

 

Note : Bagi yg masih belum tahu cara nk upload file menggunakan FCKeditor bolehlah rujuk sini : FCKEditor Deface

 

1. Baiklah sekarang anda harus upload file html anda itu menggunakan FCKEditor.Setelah itu anda bolehlah test phishing anda itu!!

 

Website vuln cadangan : http://www.schoolshopper.com.au

 

Contoh Link Phishing anda :

http://www.schoolshopper.com.au/phishing.html

 

2. Sekarang anda boleh lah menghantar link phishing anda itu kepada mangsa anda!

 

note1 : phishing ini sama seperti phishing biasa.file yg berisi password dan email akan muncul di dalam webhosting anda.cuma kelainannya webhosting tidak akan dapat kesan file phishing.

 

note2 : anda tidak perlu delete file php anda yg berada di dalam webhosting anda itu setelah habis phishing.

 

– EC –

Tukar Background Folder

Bagaimana nak tukar background di dalam folder??? Sebenarnya cara ni dah lama, mungkin ada yang tidak tahu lagi  Hanya perlu menggunakan sofware yang semudah ABC sahaja.

CARA-CARA :

1) Install software IESHWIZ Background Maker (Download Sini)

2) Save > buka installer/setup sofware tersebut di tempat folder yang anda mahu jadikan background > Next > thick pada Modify Background Picture And File Name Appearance > click Browse untuk masukkan gambar.

3) Click Text jika mahu adjust warna text/tajuk file anda > Next.

4) Click Finish.p/s : Software ini hanya menyokong format gambar .jpg sahaja.

Selain itu, anda boleh menggunakan software lain antaranya :-

Windowspaper XP– StyleFolder (boleh tukar icon dan juga background folder)

Mengenai Hacker Dan Tingkatannya

WHITE HAT

*White hacker atau White Hacker Community, adalah Personal atau sekumpulan orang atau komuniti yang menggunakan hacking untuk kepentingan dan bertujuan yang positif serta untuk mencari kelemahan suatu sistem maupun suatu software serta memperbaiki kelemahan yang ditemukan tersebut (atau menginformasikan kelemahan sistem yang ditemukan kepada pemilik system tersebut). Berani menunjukkan dirinya secara terang-terangan, ada struktur organisasi yang jelas dan tanggung jawab ada pada masing2 personal pelakunya maupun pada organisasi serta mau berkongsi ilmu / sharing pengalaman dengan public.

BLACK HAT

*Black Hacker atau Black Hacker Community, adalah Personal atau sekumpulan orang atau komuniti yang menggunakan hacking untuk kepentingan pribadi dan bertujuan merosak, mencuri data atau informasi, menggunakan Carding untuk keuntungan pribadi, serta merugikan orang lain, tidak berani menunjukkan dirinya secara terang-terangan dan tanggung jawab ada pada masing-masing personal pelakunya. Serta lebih menyukai gaya hidup individual dari pada bermasyarakat.

GREY HAT

Grey Hat adalah Personal atau sekumpulan orang / komuniti yang berada di tengah-tengah diantara WhiteHat Hacker Dan BlackHat Hacker. Mereka berrtindak sebagai BlackHat Hacker atau WhiteHat Hacker atas sebab-sebab yang tertentu. Ada diantara mereka yang berani menunjukkan dirinya secara terang-terangan dan tanggung jawab ada pada masing-masing personal pelakunya.

BLUE HAT

* Blue Hat Adalah Personal atau sekumpulan orang / komuniti yang menggunakan hacking sebagai security advisor…

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

* Hacker adalah sebutan bagi mereka yang memberikan effect yang bermanfaat kepada jaringan internet, membuat program dan membagikannya kepada orang-orang di internet, memberitahu error security system yang mampu digodam oleh orang lain kepada admin suatu web/blog. Dalam hal ini Hacker bersifat membangun.

* Cracker adalah sebutan bagi mereka yang memberikan effect yang sama merugikan kepada jaringan internet, hanya memikirkan keuntungan sendiri, mencari kepuasan karena merasa ditentang, merosak web/blog orang lain, mencuri data, yang lebih parah lagi menjatuhkan pribadi orang lain. Dalam hal ini Cracker bersifat merosak

.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

TINGKATAN HACKER

1. Elite,
Ciri-ciri : mengetahui sistem operasi luar – dalam, sanggup mengkonfigurasi dan menyambungkan jaringan secara global, melakukan pemprograman setiap harinya, effisien dan trampil, menggunakan pengetahuannya dengan tepat, tidak menghancurkan data-data, dan selalu mengikuti peraturan yang ada. Tingkat Elite ini sering disebut sebagai “suhu”.
2. Semi Elite,
Ciri-ciri : lebih muda dari golongan Elite, mempunyai kemampuan & pengetahuan luas tentang komputer, mengerti tentang sistem operasi (termasuk lubangnya), kemampuan programnya cukup untuk mengubah program eksploit.
3. Developed Kiddie,
Ciri-ciri : umurnya masih muda (ABG) & masih sekolah, mereka membaca tentang metoda hacking dan caranya di berbagai kesempatan, mencoba berbagai sistem sampai akhirnya berhasil dan memproklamirkan kemenangannya ke yang lain, umumnya masih menggunakan Grafik User Interface (GUI) & baru belajar basic dari UNIX tanpa mampu menemukan lubang kelemahan baru di sistem operasi.
4. Script Kiddie,
Ciri-ciri : seperti Developed Kiddie dan juga seperti Lamer, mereka hanya mempunyai pengetahuan teknik networking yang sangat minimal, tidak lepas dari GUI, hacking dilakukan menggunakan trojan untuk menakuti dan menyusahkan hidup sebagian pengguna Internet.
5. Lamer,
Ciri-ciri : tidak mempunyai pengalaman dan pengetahuan tapi ingin menjadi hacker sehingga lamer sering disebut sebagai “wanna-be” Hacker, penggunaan komputer mereka terutama untuk main game, IRC, tukar menukar software pirate, mencuri card kredit, melakukan hacking dengan menggunakan software trojan, nuke dan DoS, suka menyombongkan diri melalui IRC channel, dan sebagainya. Karena banyak kekurangannya untuk mencapai Elite, dalam perkembangannya mereka hanya akan sampai level Developed Kiddie atau Script Kiddie saja.

* korang level mane satu ek ?? share la ”

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

– EC –

Hacking Tools Set

RAT

Albertino Simple [RAT]
download link = http://www.mediafire.com/?dswy5ng1rcg131u#1

Spy-Net [RAT] 2.7
download link = http://www.mediafire.com/?nw7k5t2iips0w8z

Poison Ivy [RAT] 2.3.2
download link = http://www.mediafire.com/?6puuutqo5mahhg9

PRORAT 1.9
download link = http://www.multiupload.com/D2KNS6UOO0

Cerberus [RAT] 1.03.4
download link = http://www.mediafire.com/?xcv8xl6n40naxkw

Turkojan 4 GOLD [RAT]
download link = http://www.mediafire.com/?81b113og2352wmk

Lost Door [RAT] v 4.3.1
download link = http://www.mediafire.com/?z7ea0c25avqt1xo

Nuclear [RAT] 2.1.0
download link = http://www.mediafire.com/?3t7w516qm31rpg6

Bandook [RAT] 1.35
download link = http://www.mediafire.com/?8pi062lqvo4ju96

Bifrost [RAT] 1.2.1d
download link = http://www.mediafire.com/?svs8hs2973vy2z7

CyberGate [RAT] v1.04.8
download link = http://www.mediafire.com/?5298sj0trx5ms1k

Apocalypse [RAT] v1.4.4
download link = http://www.mediafire.com/?b1c9vazy9gfb5h1

Optix v1.33 [RAT]
download link = http://www.mediafire.com/?jkmhnolao6bv3gm

Shark 3 [RAT]
download link = http://www.mediafire.com/?ubn588a9fs1ycec

KEYLOGGERS

Albertino Simple Keylogger
download link =http://www.mediafire.com/?vm8bdghh3gr776j

Apex Logger V 1.0
download link = http://www.mediafire.com/?q2bd8kc2t128lbk

Ardamax 2.9 + AKL remover
download link = http://www.mediafire.com/?jhhk8ey53g6o2hj

Az-Ve Keylogger
download link = http://www.mediafire.com/?hu4wts0j9ogqglj

Brian`s ProLogger
download link = http://www.mediafire.com/?rg17q8292gd87ab

Hawkeye Keylogger + Stealer
download link = http://www.mediafire.com/?wpcbk5jtk5j7n5n

HB Keylogger V1.1
download link = http://www.mediafire.com/?akh6yve1pe6x2xr

iSimples Keylogger + Remover
download link = http://www.mediafire.com/?z2nh1pq7v960d1p

KBWLogger
download link = http://www.mediafire.com/?gwhxmqr1zoasrnc

Predator Logger
download link = http://www.mediafire.com/?64cecy2rg2yngqr

STEALERS

iStealer 3.0
download link = http://www.mediafire.com/?z9lh30iu2yvjie4

iStealer 4.0
download link = http://www.mediafire.com/?b3yibp14kf4nz17

iStealer 5.0
download link = http://www.mediafire.com/?4va3ilkye94vape

iStealer 6.0
download link = http://www.mediafire.com/?fdb116uvefoh92o

iStealer 6.3
download link = http://www.mediafire.com/?qrljaxl07e98pea

DarkSel`s FF Stealer
download link = http://www.mediafire.com/?30qa3chnjtedtql

RefStealer1.2
download link = http://www.2shared.com/file/hKfJA9Pw/RefStealer12.html

ALL+OTHER+TOOLS

BioZombie
download link = http://www.mediafire.com/?itt3bll1l639va9

Cain Abel
download link = http://www.mediafire.com/?s4d2yij5mr234sm

DD7s Port Scanner
download link = http://www.mediafire.com/?81tvbztklb4d8b6

Grenade Crypter
download link = http://www.mediafire.com/?tg022992uvs5g1s

Facebook Friend Bomber
download link = http://www.mediafire.com/?3sap4yy3dn1udt3

Youtube Stealth Friend Bomber
download link = http://www.mediafire.com/?rf5xdbl1yi394c4

KeyScrambler 2.6.0
download link = http://www.mediafire.com/?bg5119b4eaxa1ka

Metus-Delphi-2.8
download link = http://www.mediafire.com/error.php?errno=320

Havij [SQLI Helper] v 1.09
download link = http://www.mediafire.com/?ts0elll4ytwevqi

NO-IP DUC v 3.0.4
download link = http://www.mediafire.com/?m42swyakt2bb52c

Sandboxie v 3.46
download link = http://www.mediafire.com/?225kac2i8o9eog9

Sikandar’s Pumper (Memory Doctor)[from pack]
download link = http://www.multiupload.com/WGTJ3H1OYK

Soul Collector`s Fake message Builder
download link = http://www.multiupload.com/ZFR1W93996

Bat To Exe Converter 1.5
download link = http://www.mediafire.com/?qe7b7fx4544d52m

X-R Host Booter
download link = http://www.mediafire.com/?84t7cakr5nlh3o8

FreezaH’s Icon Changer
download link = http://www.mediafire.com/?6av4bk1kn9k6j1z

Visual Basic 6
download link = http://uploading.com/files/D9G9DJQI/Visu…..rar.html

Hack Masa CC ( II )

Tutorial dibawah ini dikongsi bertujuan untuk pembelajaran. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya perkara yang tidak diinginkan terjadi.

Macam mana cara nak main lebih masa dekat Cafe Internet (CC)? Mudah je, anda cuma perlu bypass(melepasi) software Internet Cafe’s Timer itu sahaja 
Bagaimana?

CARA-CARA :

1) Buka Notepad atau New Text Document (click kanan desktop > New > Text Document)

2) Taip CMD > Save As > fileanda.bat > save dalam desktop

3) Buka fileanda.bat (akan keluar Command Prompt) > taip cd\windows > tekanEnter > taip regedit

4) Selepas keluar regedit windows, ikut step ini :
HKEY_CURRENT_USER > Appevents > software > classes > microsoft > windows >current version > internet settings > policies > system
5) Di sebelahnya, click kanan pada Disable Task Manager, scroll down untuk modify dan tukar kepada nilai 0.

6) Buka Task Manager (Ctrl + Alt + Del) disable Internet Cafe’s Timer.

Semoga Membantu 

– EC –